Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Γουόλκοτ: "Μπορούμε την πρόκριση"



Την πεποίθησή του ότι η Αρσεναλ μπορεί να προκριθεί εις βάρος της Μπαρτσελόνα μετά το 2-1 του πρώτου αγώνα, εξέφρασε ο επιθετικός των κανονιέρηδων, Θίο Γουόλκοτ.

Η Αρσεναλ, παρότι βρέθηκε να χάνει 0-1 από το πρώτο ημίχρονο, κατάφερε να ανατρέψει το σκορ και να πάρει ένα μικρό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στο Καμπ Νου, με τον νεαρό στράικερ να αναγνωρίζει την μεγάλη νίκη της ομάδας του.

"Η Μπαρτσελόνα μας δίδαξε ένα σημαντικό μάθημα χτες (16/2). Δεν μπορούσαμε να πλησιάσουμε την περιοχή τους. Είχαν την κατοχή της μπάλας, ωστόσο δεν δημιούργησαν πληθώρα ευκαιριών", δήλωσε αρχικά ο Γουόλκοτ, ενώ στην συνέχει πρόσθεσε: "Το πιο σημαντικό είναι ότι πήραμε ένα αποτέλεσμα που θα μας επιτρέψει να κάνουμε το παιχνίδι μας στον επαναληπτικό. Πιστεύω θα γίνει ωραίο παιχνίδι".

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στην περσινή αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων, τονίζοντας πως δεν επαναληφθούν τα λάθη της Αρσεναλ στον φετινό αγώνα στην Βαρκελώνη, ενώ για τo πρωτάθλημα επισήμανε πως: "Ακολουθεί μια σειρά από δύσκολα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτά. Πρέπει να ξεχάσουμε την νίκη επί της Μπαρτσελόνα και τον επαναληπτικό στις 8/3 και να κοιτάξουμε τον αγώνα με την Στόουκ Σίτι".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου