Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Στη διάθεση του Γιώργου Παράσχου για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου βρίσκεται ο Λουίς Μαχόπ.



Η προετοιμασία του Ηρακλή για την αναμέτρηση του Βόλου με τον τοπικό Ολυμπιακό κορυφώνεται και η σημερινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα είχε πολλά στοιχεία αγωνιστικής τακτικής, από πλευράς της τεχνικής ηγεσίας.

Ο Λουίς Μαχόπ επέστρεψε από την άδειά του και επιβεβαίωσε την ιατρική εκτίμηση, η οποία ανέφερε ότι, με το που θα επανέλθει, θα έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του και θα προπονηθεί σε πλήρεις ρυθμούς.


Κι όσο για τον Καρίμ Σολτάνι έδειξε να είναι σε καλή κατάσταση, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα περισσότερο για λόγους μυϊκής αποφόρτισης και, από αύριο, αναμένεται να περάσει στο πρόγραμμα της ομάδας.

Από εκεί και πέρα Στέλιος Ηλιάδης και Ρόμπερτ Σζοτ εξακολουθούν να μην υπολογίζονται αγωνιστικά από τον Γιώργο Παράσχο για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό καθώς ακολουθούν ατομικά προγράμματα.

Εξιτήριο για τον Γιώργο Κατσικά
Ο Γιώργος Κατσικάς έλαβε, σήμερα (17/02), εξιτήριο από το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο και αναρρώνει, πλέον, στο σπίτι του. Άμεσα πρόκειται να αρχίσει ασκήσεις κινησιοθεραπείας και τις επόμενες μέρες θα περάσει σε πρόγραμμα κατ΄ οίκον φυσικοθεραπείας.

Μετά από μια εβδομάδα, περίπου, ο διεθνής κεντρικός αμυντικός του Ηρακλή αναμένεται να αρχίσουν καθημερινές επισκέψεις στην Μίκρα, ώστε να συνεχίσει με πιο εντατικό πρόγραμμα φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου