Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Ο νέος εσωτερικός κανονισμός μοιράστηκε στους παίκτες του Ολυμπιακού και προβλέπει ιδιαίτερα υψηλά πριμ για την κατάκτηση τίτλων




Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το πριμ πρόκρισης στην φάση των 16 του Champions League, καθώς είναι σχεδόν ισόποσο με το πριμ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Πιο συγκεκριμένα, σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός κατακτήσει τον 39ο του τίτλο, τότε ο κάθε παίκτης θα λάβει έξτρα μπόνους 14.700 ευρώ με την προϋπόθεση να έχει 5 συμμετοχές στην 18αδα.
Για την κατάκτηση του Κυπέλλου κάθε παίκτης θα πάρει μπόνους
14.700 ευρώ, ενώ για πρόκριση στους "16" του Champions League προβλέπεται έξτρα πριμ ύψους 14.700 ευρώ στον κάθε παίκτη.
Επίσης, για κάθε λοιπόν λεπτό συμμετοχής στο πρωτάθλημα, κάθε παίκτης θα λαμβάνει 60 ευρώ, ενώ αντίστοιχα τα ποσά για Κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ είναι 15 και 120 ευρώ.

Οι παίκτες, όμως, έχουν και υποχρεώσεις και τα... νυχτοπερπατήματα απαγορεύονται.
Το βράδυ λοιπόν πριν από ημέρα που έχουν προπόνηση θα πρέπει να είναι στα σπίτια τους μέχρι τα μεσάνυχτα, ενώ αν ακολουθεί ρεπό, μπορούν να διασκεδάσουν μέχρι τις 2 το αργότερο.

Τέλος απαγορεύεται οι παίκτες να παίζουν στοίχημα οποιασδήποτε μορφής τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ενώ αν θέλουν να εξεταστούν από άλλο γιατρό, τότε πρέπει απαραίτητα να έχουν ενημερώσει πρώτα τον γιατρό της ομάδας, Χρήστο Θέο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου