Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Παντελής Αζαριάδης "Δικαίωση είναι μόνο η αθώωση"






"Δυστυχώς, δεν έχουμε ακόμα το σκεπτικό της απόφασης στα χέρια μας. Εχουμε μόνο πέντε γραμμές από την ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας. Θέλω να πιστεύω ότι θα δοθεί στη δημοσιότητα".
Τι αναμένει ο Αστέρας και ο πρόεδρός του από την έφεση; "Την πλήρη δικαίωση, δεν θέλω καν να σκέφτομαι ότι η απόφαση δεν θα είναι αθωωτική", λέει ο κύριος Αζαριάδης και εξηγεί:



"Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο σε όλη τη δικογραφία που να οδηγεί στο συμπέρασμα για δωροδοκία από τον Αστέρα και τον κύριο Μποροβήλο. Υπάρχει μόνο η κατάθεση του κυρίου Ψωμιάδη, που μιλάει με έναν Νίκο. Εμείς εντάσσουμε αυτή την κατάθεση σε όλη τη διάθεση του κυρίου Ψωμιάδη να δημιουργεί εντύπωση ισχύς και δύναμης. Οι πειθαρχικές επιτροπές θα πρέπει να αποφασίσουν την αποδεικτική ισχύ του κυρίου Ψωμιάδη. Στην ίδια συνομιλία που αναφέρει τα περί δωροδοκίας του Αστέρα, δηλώνει ‘είμαστε οι μόνοι αξιοπρεπείς και με το κεφάλι ψηλά’. Αναρωτιόμαστε αν οι πειθαρχικές επιτροπές αποδέχονται και αυτό".
Μάλιστα, ο δικηγόρος του Αστέρα δεν κάνει δεύτερες σκέψεις για το αποτέλεσμα της περιπέτειας που περνάει η ομάδα: "Είναι αδύνατο το σενάριο του υποβιβασμού. Για εμάς ούτε η αφαίρεση βαθμών θα είναι δικαίωση. Μόνο η αθώωση. Αυτό επιδιώκει ο Αστέρας. Θέλω μόνο να πω ότι αυτές οι διώξεις είναι πρόχειρες. Στα αναγνωστέα έγγραφα στην υπόθεση του Αστέρα, περιλαμβάνονται και οι καταθέσεις των αξιωματούχων της UEFA που αφορούν στα ύποπτα παιχνίδια, με τα οποία ο Αστέρας δεν έχει καμία σχέση. Προφανώς από κεκτημένη ταχύτητα".
Οσο για τον Γιώργο Μποροβήλο, τόνισε: "Ούτε για εκείνον μπορούν να σταθούν οι κατηγορίες. Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να κάνει σκέψεις για το μέλλον. Είναι πολύ στενοχωρημένος

http://www.sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου