Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Απόλυτα ικανοποιημένος για την υπογραφή του M.o.U., ο Σουλτάν Αλ Σαούντ μιλάει για την σκέψη στην ομάδα και στέλνει μήνυμα κόσμο




Ο πρίγκιπας μιλώντας στα "www.prasinanea.gr" τόνισε πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την οριστική συμφωνία και αφού είπε πως ο Παναθηναϊκός είναι μέσα στο μυαλό του έστειλε μήνυμα στους οπαδούς 

"Είμαι πολύ χαρούμενος για την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους της συμφωνίας. Ανυπομονώ να γίνουν τα επόμενα βήματα και να περάσουν οι μετοχές στη κατοχή μου.

Ο Παναθηναϊκός είναι διαρκώς στη σκέψη μου και σχεδιάζουμε το καλύτερο για την επόμενη μέρα" είπε αρχικά ο Σουλτάν Αλ Σαούντ.


Ο Σουλτάν Αλ Σαούντ ενημερωμένος για την πορεία της ομάδας και έχοντας σχηματίσει γνώμη μετά από όσα είδε με Εργοτέλη και ΠΑΟΚ, ο πρίγκιπας μίλησε για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, στέλνοντας μήνυμα και στους οπαδούς να γεμίσουν το Ολυμπιακό στάδιο:

"Εύχομαι καλή επιτυχία στους ποδοσφαιριστές μας για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και ζητώ από τους οπαδούς μας να γεμίσουν το γήπεδο και να τους συμπαρασταθούν" υποστήριξε ο Σαουδάραβας πρίγκηψ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου