Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Παράσχος:Πιστεύω, ότι δεν θα χαλάσουμε αυτήν μας την εικόνα




Αναλυτικά τα όσα δήλωσε 

Για την πορεία της ομάδας του φέτος: «Το πρώτο που μας χαρακτηρίζει είναι η σταθερότητα. Από την αρχή του πρωταθλήματος δείξαμε αξιοζήλευτη σταθερότητα, σπάσαμε κάθε ρεκόρ.

Δεν κάναμε κοιλία, όπως κάνουν πολλές ομάδες, αν και έχουμε ένα μικρό ρόστερ. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά, για την προσπάθεια που έκαναν και την αφοσίωση που έδειξαν. Είχαν πάθος για διάκριση σε όλα τα παιχνίδια. Πιστεύω, ότι δεν θα χαλάσουμε αυτήν μας την εικόνα». 

Για τον τρόπο παιχνιδιού των Περιστεριωτών: «Το επιθετικό πνεύμα και το πρέσινγκ διακρίνουν την ομάδα φέτος. Έτσι θα συνεχίσουμε. Οι ακραίοι αμυντικοί μας δίνουν βοήθεια στην οργάνωση του παιχνιδιού μας. Οι αμυντικοί μας έχουν στο μυαλό τους και να οργανώνουν. Μπορούμε να αλλάζουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας και να προσαρμοστούμε στο στυλ του αντιπάλου». 

Για τους αντίπαλους στα play-off και τους στόχους του Ατρόμητου: «Το υλικό της Τρίπολης είναι καλό και μπορεί να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη. Είναι καλές ομάδες ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει βρει ένα στυλ παιχνιδιού και δείχνει διάρκεια μέσα στο παιχνίδι του. Ίσως αυτός που υπολογίζουμε περισσότερο είναι ο Παναθηναϊκός. Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι μαζί του για την πρώτη αγωνιστική. Ευχή μας είναι να βγούμε πρώτοι, αλλά αν δεν το κατορθώσουμε και η δεύτερη θέση είναι καλή. Πέρυσι πήγαμε στην πηγή, αλλά δεν ήπιαμε νερό. Είναι δύσκολο να ξεκινάς νωρίς την προετοιμασία». 

Για τις διαπραγματεύσεις που γίνονται με τη διοίκηση για το συμβόλαιο του: «Ο πρόεδρος μας θα είναι και πάλι κοντά μας. Μιλήσαμε μαζί του χθες, θα τον έχουμε και πάλι μαζί μας. Μετά τα play off θα συζητήσουμε ξανά, αλλά φαίνεται πως δεν είμαστε μακριά από το να τα βρούμε». 

Για το πόσο πιθανό είναι να κληθούν κάποιες παίκτες του Ατρόμητου στην Εθνική: «Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός πρέπει να δει και τους παίκτες του Ατρόμητου. Θα μπορούσε να καλέσει και τον Τσέναμο, που κάνει εκπληκτική σεζόν, όπως και τον Ταυλαρίδη, Γιαννούλη. Έχουμε παίκτες που είναι εντυπωσιακοί». 

Για τα επεισόδια στην Τούμπα: «Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά είναι ντροπή αυτό που συνέβη. Υποβαθμίστηκε το ποδόσφαιρο μας, όταν συμβαίνουν αυτά. Ήταν ένας ημιτελικός ντροπή. Αυτό το φαινόμενο ήταν πριν τέσσερις ημέρες. Δεν γίνεται να αλλάξει κάτι, όταν υπάρχει ατιμωρησία». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου