Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Ατρόμητος- Διαγόρας 2-0

Με γκολ των Περόνε και Καμαρά, ο Ατρόμητος νίκησε με 2-0 τον Διαγόρα στο Περιστέρι για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Ο Ταραχούλσκι έχασε πέναλτι για τους Ροδίτες



Με το ένα πόδι στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ είναι ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη με γκολ των Περόνε και Καμαρά νίκησε με 2-0 τον Διαγόρα στο Δημοτικό γήπεδο Περιστερίου για την προημιτελική φάση του θεσμού και έχει πλέον τον πρώτο λόγο, ενόψει της ρεβάνς που θα γίνει στην Ρόδο.

Στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος και έχασε δύο-τρεις καλές ευκαιρίες ακόμη, ενώ από την άλλη και ο Διαγόρας έδειξε πως είναι μια αρκετά καλή ομάδα και δίκαια πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Football League.


Μάλιστα η ομάδα της Ρόδου παρά τις απουσίες, θα μπορούσε να σημειώσει κάποιο γκολ, καθώς ο Ταραχούλσκι στην αρχή της αναμέτρησης δεν ήταν εύστοχος από το σημείο του πέναλτι, καθώς έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Μιχαηλίδη. Στον αγώνα έκανε και το ντεμπούτο του με την φανέλα του Ατρομήτου, ο Φίλιππος Δάρλας.

Γήπεδο: Δημοτικό Περιστερίου

Διαιτητής/ Βοηθοί: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)/ Θανασακούδης (Μακεδονίας), Γιαννουγλίδης (Αθηνών)

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Ολιβέιρα, Σαμπού, Δάρλας (75' Σκόνδρας), Νεμπεγλέρας, Σαρμιέντο, Φαβάλι (69' Τάτος), Μπρίτο, Καμαρά, Περόνε (68' Αναστασάκος).

Διαγόρας (Πέτρος Ρουτζιέρης): Ταμπάσης, Σκόνδρας, Σαλαμαστράκης, Σπάρταλης, Ζλάτκοβιτς (86' Φράγκος), Γεωργίου (80' Ρέγες), Αγκιρίμπα (75' Γκούτμαν), Πλάτανος, Ταραχούλσκι, Χριστοφιλέας, Πουλόπουλος.

Κίτρινες κάρτες: Ολιβέιρα (16', Ατρόμητος), Σαμπού (24', Ατρόμητος), Περόνε (51', Ατρόμητος), Σαρμιέντο (88', Ατρόμητος)- Αγκιρίμπα (20', Διαγόρας), Χριστοφιλέας (22', Διαγόρας), Πλάτανος (73', Διαγόρας)

Σκόρερ: Περόνε (41', Ατρόμητος), Καμαρά (78', Ατρόμητος)







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου