Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Χάβος: "Να τα δώσουμε όλα"

Ο Μάκης Χάβος τα πολλά λόγια προς τους παίκτες του δεν τα συνηθίζει. Περιορίζεται στα απολύτως απαραίτητα, τόσο σε ό,τι αφορά στα παιχνίδια που προηγούνται, όσο και σε αυτά που έπονται. Το ίδιο, λοιπόν, έπραξε και τη Δευτέρα (17/1) κάνοντας λόγο για τις αναμετρήσεις με τους δύο... Ολυμπιακούς.



Μιλώντας αρχικά για το παιχνίδι που πέρασε, αυτό στο Βόλο με αντίπαλο την τοπική "ερυθρόλευκη" ομάδα, ο Έλληνας τεχνικός είπε στους παίκτες του, δίνοντας αφενός συγχαρητήρια για το "τρίποντο" κι αφετέρου επισημαίνοντας τα νεκρά σημεία στη διάρκεια των ενενήντα λεπτών:

"Συγχαρητήρια για τη νίκη. Τα αξίζετε γιατί πραγματικά παλέψατε γι' αυτήν. Η ομάδα μας ήταν αποτελεσματική στα σημεία που έπρεπε κι αυτό πρέπει να επιδιώκουμε σε όλα τα ματς. Από την άλλη, όμως, είχαμε κάποια νεκρά διαστήματα, που παραλίγο να μας στοίχιζαν. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Δεν πρέπει να επαναληφθούν".

Στη συνέχεια ο Χάβος έκανε μια πρώτη αναφορά στην αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά για το Κύπελλο (περαιτέρω ανάλυση του αντιπάλου, εννοείται, θα ακολουθήσει το επόμενο διήμερο):

"Ξεχνάμε το παιχνίδι που προηγήθηκε και το γεγονός ότι πήραμε τρεις βαθμούς σε μια δύσκολη έδρα. Μπροστά μας έχουμε μια δύσκολη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Δεν χρειάζεται να σας πω εγώ τη σημασία αυτών των δύο αγώνων για το Κύπελλο. Καταλαβαίνετε όλοι ότι πρέπει η ομάδα μας να δώσει τον καλύτερό της εαυτό. Όλοι ξέρετε τι σημαίνουν για μας αυτά τα παιχνίδια"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου