Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

«Θα μείνει πολλά χρόνια ο Βαλβέρδε!»

«Θα μείνει πολλά χρόνια ο Βαλβέρδε!»

Για όλους και για όλα μίλησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε δείπνο με δημοσιογράφους. Αποκάλυψε ότι θα κρατήσει για πολλά χρόνια τον Βαλβέρδε, θέλει ελληνοποίηση της ομάδας και δυνατό Παναθηναϊκό!

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού δείπνησε μαζί με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ σε γνωστή ψαροταβέρνα στο Νέο Φάληρο την Δευτέρα το βράδυ και τόνισε πως θέλει να κρατήσει πολλά χρόνια τον Ερνέστο Βαλβέρδε στο τιμόνι της ομάδας, θέλει ελληνοποίηση του ρόστερ αλλά και δυνατό τον «Αιώνιo» αντίπαλο, Παναθηναϊκό! 

Αναλυτικά τι δήλωσε:

Για τον Παναθηναϊκό: «Εμείς ως Oλυμπιακος και εγώ προσωπικά θέλω τον Παναθηναϊκό δυνατό, γιατί έτσι αποκτούν μεγαλύτερη αξία τα πρωταθλήματα μας. Με τον Πατέρα δεν έχουμε, πλέον, σχέσεις. Δεν μου άρεσαν κάποια πράγματα, τα χτυπήματα κάτω από την μέση. Οταν γύρισε, οΠαναθηναϊκός ήταν ένα βαθμό μπροστά, όταν έφυγε ήμασταν εμείς πέντε βαθμούς, αν γυρίσει θα πάμε στο +11».

Για τον Βαλβέρδε: «Τον Βαλβέρδε ήθελα από την πρώτη μέρα. Ακόμα και αν προκρινόμασταν με τον Λίνεν στην Ευρώπη, τον Βαλβέρδε θα τον έπαιρνα. Ηταν μια δοκιμασμένη λύση».

Για την ελληνοποίηση του ρόστερ: «Στόχος του Ολυμπιακού είναι να μπει νέο ελληνικό αίμα στο ρόστερ του. Σε λίγα χρόνια να έχει η ενδεκάδα του Ολυμπιακού έξι Ελληνες παίκτες».

Για την AEK: «Την AEK την σέβομαι, είναι μια μεγάλη ομάδα, με ιστορία, φανατικό κοινό, αλλά δεν μπορώ να καταπιώ κάποια πράγματα. Μπορεί να πλακωθούν παράγοντες, παίκτες, αλλά υπάρχει ένας άγραφος νόμος. Στα αποδυτήρια δεν πειράζουμε την αποστολή. Στο ΟΑΚΑ, στα αποδυτήρια, στο ματς με την 
AEK , υπήρχαν μπράβοι και ένας από αυτούς επιχείρησε να προπηλακίσει τον Φουστέρ».

Για τον Μιραλάς: «Τα πράγματα με τον Μιραλάς είναι ξεκάθαρα. Ενεργοποιούμε την οψιόν και τον παίρνουμε. Ο παίκτης δηλώνει ότι θέλει να μείνει για χρόνια στον Ολυμπιακό, ότι είναι ευχαριστημένος».

Για τον Κουμορτζί: «Δε νομίζω ότι θα επανέλθουμε για τον Κουμορτζί».

Για την βία: «Δίνω μεγάλη σημασία στο θέμα της καταπολέμησης της βίας και νομίζω ότι η συμπεριφορά των φίλων του Ολυμπιακού την φετινή περίοδο είναι άψογη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου