Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Και στο τέλος κερδίζουν... οι Ρωμαίοι!

Με γκολ στα τελευταία λεπτά Λάτσιο και Ρόμα επικράτησαν 1-0 των Σαμπντόρια και Τσεζένα αντίστοιχα και διατηρήθηκαν κοντά στην πρωτοπόρο Μίλαν. Επιτέλους νίκη και για την Γιούβε, 2-1 την ουραγό Μπάρι.
Και στο τέλος κερδίζουν... οι Ρωμαίοι!

Την έσωσε ο Κόζακ

Πολύτιμη νίκη που την κρατά σε επαφή με την Μίλαν και την φέρνει πάνω από την Νάπολι με ισοβαθμία πήρε η Λάτσιο κόντρα στην Σαμπντόρια με 1-0 επιστρέφοντας στις επιτυχίες μετά το 1-2 από την Λέτσε. Οπως και στο ματς με την Ουντινέζε στο «Ολίμπικο» (3-2), ο Κόζακ έσωσε στα τελευταία λεπτά την Λάτσιο. Ο υψηλόσωμος Τσέχος επιθετικός πέρασε σαν αλλαγή στη θέση του Φλόκαρι στο 77' για να δικαιώσει τον Εντι Ρέγια. Εξι λεπτά αργότερα μετά από εκτέλεση φάουλ του Λεντέσμα νίκησε τον Κούρτσι σε μία οριακή φάση καθώς υπήρξαν υποψίες για οφσάιντ. Η φανέλα του Κόζακ έγινε κομμάτια στους πανηγυρισμούς και χρειάστηκε να την αλλάξει.

Διπλό με οφσάιντ για Ρόμα!


Μεγάλη νίκη που την βάζει, αν και ματς περισσότερο από την Ιντερ, στην τετράδα του Campionato, πέτυχε η Ρόμα. Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος είχε βασικό τον Τότι και δεν τον αντικατέστησε σε όλο το ματς, επικράτησε στο «Μανούτσι» της Τσεζένα 1-0 χάρη σε γκολ του Φάμπιο Σιμπλίσιο στο 89' μετά από φάση διαρκείας. Μετά από κοντρόλ και βολέ του Μποριέλο η μπάλα βρήκε το δοκάρι, ο Αντριάνο πήρε το ριμπάουντ και σούταρε πάνω στον Αντονιόλι και στη συνέχεια η παρέμβαση του Πελεγκρίνο στην σέντρα του Σιμπλίσιο ήταν που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Το ριπλέι πάντως έδειξε ότι ο Αντριάνο ήταν σε θέση οφσάιντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου