Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

"Δεν πωλείται ο Παπασταθόπουλος"



Οι λίγες ευκαιρίες που έχει δώσει από το καλοκαίρι και μετά ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στον "Πάπα" έκαναν πολλές ομάδες (Μπάρι και Λέτσε από την Ιταλία) να βάλουν στο στόχαστρό τους τον Έλληνα παίκτη για αυτή τη μεταγραφική περίοδο, όμως ο μάνατζέρ του Νίκος Κλεισίδης έσπευσε να βάλει τέλος σε αυτά τα σενάρια.

"Περίπου 20 ημέρες πριν ήμουν στο Μιλάνο και μίλησα με τον Μπράιντα (σ.σ αθλητικός διευθυντής της Μίλαν). Μου είπε ότι η Μίλαν επιθυμεί να τον κρατήσει και ότι δεν έχει την παραμικρή διάθεση να τον παραχωρήσει", τόνισε ο εκπρόσωπος του 22χρονου αμυντικού σε μίνι συνέντευξη που έδωσε στην ιστοσελίδα "Calciomercatoweb.it" (κάντε κλικ εδώ), και πρόσθεσε:

"Κάθε παίκτης θέλει να παίζει και όταν δεν γίνεται αυτό δεν είναι ευτυχισμένος, αλλά ο Σωκράτης σκέφτεται μόνο ότι πρέπει να δουλεύει κάθε μέρα για να πείσει τον προπονητή ότι είναι καλός παίκτης.

Είναι πολύ νέος αλλά έχει ήδη μία αξιοπρόσεκτη διεθνή εμπειρία. Έχουν έρθει προτάσεις για τον παίκτη από Γερμανία, Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία, αλλά η διοίκηση ήταν ξεκάθαρη: ο παίκτης δεν μετακινείται".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου