Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

επίσημα στην Τζένοα ο Φλόρες

Η Ουντινέζε ανακοίνωσε και επίσημα την συμφωνία για τον δανεισμό του Φλόρο Φλόρες στην Τζένοα για τους επόμενους έξι μήνες.



Ο 27χρονος επιθετικός είχε βρεθεί πολύ κοντά στην Γιουβέντους, αλλά η προσφορά της Τζένοα την Δευτέρα (17/1) το βράδυ άλλαξε τα δεδομένα της μεταγραφής του. Ο ποδοσφαιριστής θα παραχωρηθεί δανεικός στην Τζένοα μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν αγοράς σε περίπτωση που η ομάδα θελήσει την παραμονή του στον σύλλογο.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Ουντινέζε αναφέρει: "Η Ουντινέζε Κάλσιο ανακοινώνει τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή, Φλόρο Φλόρες, στον ποδοσφαιρικό σύλλογο της Τζένοας, μέχρι τον Ιούνιο του 2011 με οψιόν αγοράς.
Ο σύλλογος, η ομάδα και ο προπονητής θέλουν να ευχαριστήσουν τον παίκτη για την συνεισφορά του τα τελευταία χρόνια και του ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον του".
Οι όροι του δανεισμού δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί, ωστόσο δημοσιεύματα στην Ιταλία ισχυρίζονται ότι η μετακίνηση του Φλορες στοίχησε 1,5 εκ. ευρώ στην Τζένοα, με οψιόν αγοράς κοντά στα 8,5 εκ. ευρώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου