Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

"Λιοντάρι" ο Κις

Μια μεταγραφή και μια αποδέσμευση ανακοίνωσε την Πέμπτη (20/1) ο Πανσερραϊκός. Παρελθόν αποτελεί ο Μπόζινταρ Τάντιτς, ενώ αντίθετα συμβόλαιο συνεργασίας με τα "λιοντάρια" υπέγραψε ο Ζόλταν Κις.



Ο Κις αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού χαφ και αποτελεί την τέταρτη μεταγραφή μετά τους Κέρλα, Σίντνιτς και Πάρκερ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον Τάντιτς, αναφέρει: "Η ΠΑΕ Πανσερραϊκος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Μπόζινταρ Τάντιτς και εύχεται στον ποδοσφαιριστή ό,τι καλύτερο τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό".

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον Ζόλταν Κις αναφέρει: "Ο Zόλταν Κις υπέγραψε πριν από λίγο το ερυθρόλευκο συμβόλαιο του. Ο Kις γεννήθηκε το 1980 και είναι Ούγγρος, ενώ αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ. Από το 2001 έως και φέτος ήταν παίκτης της  Ντέμπρετσεν με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε στο ουγγρικό πρωτάθλημα, το Τσάμπιονς Λιγκ και το  Γιουρόπα Λιγκ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Πανσερραϊκού δήλωσε: "Γνωρίζω πολύ καλά τον Πανσερραϊκό και είναι μια ομάδα που πρέπει να αγωνίζεται στη Super League. Ευχαριστώ τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου και δεσμεύομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Από σήμερα ξεκινά μια νέα σελίδα στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Αυτή η ομάδα πίστεψε σε μένα και εγώ θα το αποδείξω μέσα στον αγωνιστικό χώρο".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου