Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Δερμιτζάκης: "Ήρθα σε νοικοκυρεμένη ομάδα"


Δερμιτζάκης

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος που η διοίκηση του Αστέρα επέλεξε τη συνεργασία μαζί μου. Θεωρώ ότι ο Αστέρας είναι από τα πιο νοικοκυρεμένα σωματεία της Σούπερ Λιγκ και αυτό που θα προσπαθήσουμε εγώ και η ομάδα είναι να ανακάμψουμε βαθμολογικά και να πετύχουμε το στόχο, που είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Αντικαθιστώ έναν πολύ καλό προπονητή, έναν τίμιο άνθρωπο και ένα φίλο όπως είναι ο Βαγγέλης Βλάχος, ο οποίος πιστεύω ότι προσπάθησε πάρα πολύ, δούλεψε σκληρά, αλλά δεν ήρθαν τα αντίστοιχα αποτελέσματα

Σίγουρα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αυτό με τον Ολυμπιακό, όπου όλοι γνωρίζουμε το μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Είμαι πολύ λίγο στην ομάδα, αλλά θα προσπαθήσουμε για κάτι θετικό και για αυτό θέλουμε τη στήριξη του κόσμου στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα και που θα συνεχίσει να κάνει από δω και πέρα".

Στη σημερινή προπόνηση δόθηκε έμφαση στην τακτική της ομάδας και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού εν όψει του Κυριακάτικου παιχνιδιού, ενώ ο Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, ο Δημήτρης Κουρμπέλης και ο Χρήστος Πιπίνης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης γεννήθηκε στις 29 Ιουνίου 1969 στην Καβάλα και ως προπονητής θεωρείται νέος, ανερχόμενος, φιλόδοξος και σοβαρός στη δουλειά του, στοιχεία που τον συνοδεύουν από την εποχή που ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με την προπονητική.

Μέχρι σήμερα, ο Παύλος Δερμιτζάκης έχει καθίσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ και του Πανθρακικού στη Σούπερ Λιγκ, ενώ παλιότερα είχε καθίσει στον πάγκο του Διαγόρα για 3,5 χρόνια και του Ατσαλένιου για 5,5 χρόνια κάνοντας πολύ καλή δουλειά τα χρόνια που ήταν στην τεχνική ηγεσία των δύο ομάδων.

Ως ποδοσφαιριστής, ο Παύλος Δερμιτζάκης αγωνίστηκε με επιτυχία σε ΠΑΟΚ, Αθηναϊκό, Ατρόμητο, Καλαμάτα, Εργοτέλη, Αναγέννηση Καρδίτσας, Παναιγιάλειο και ΕΑ Ρεθύμνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου