Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Ξάνθη

Την ίδια ενδεκάδα του αγώνα με τον Πανιώνιο, ετοιμάζει ο προπονητής της Ξάνθης, Νίκος Παπαδόπουλος στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη όπου οι ακρίτες θα επιδιώξουν να συνεχίσουν την εντυπωσιακή τους πορεία.


Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να στηριχτεί στους 11 ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν κόντρα στους «κυανέρυθρους» στη Νέα Σμύρνη και έδωσαν τη νίκη με 2-0.

Εκτός πλάνων είναι ο Βραζιλιάνος αμυντικός, Γκλέισον Σάντος ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζει πρόβλημα τραυματισμού.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις λοιπόν, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Λυμπερόπουλος, στο δεξί άκρο ο Μπέρτος, στο αριστερό ο Τζάγκι και στο κέντρο της άμυνας οι Βάλλας και Κωστούλας.

Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Μπόατενγκ και Φλίσκας σε ρόλο αμυντικών μέσων, δεξιά ο Κατόνγκο, αριστερά ο Μαρσελίνιο ενώ ο Πόι θα είναι πίσω από τον Σουάνη που θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Η αποστολή της Ξάνθης αποτελείται  πιο αναλυτικά από τους: Λυμπερόπουλο, Μάνταλο, Μπέρτο, Σουάνη, Φλίσκα, Πόι, Κιντάνα, Στιούαρτ, Βασιλακάκη, Βάλλα, Κομεσίδη, Κωστούλα, Αντεφέμι, Μπεκαμένγκ, Τζάγκι, Κατόνγκο, Μαρσέλο, Μπόατενγκ, Μπούγκα, Γκσπούρνινγκ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου