Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Ρέντναπ



Ιδιαίτερα καυστικός στις δηλώσεις του εμφανίστηκε ο προπονητής της Τότεναμ, Χάρι Ρέντναπ, αναφορικά με το ζήτημα της μελλοντικής χρήσης του Ολυμπιακού Σταδίου του Λονδίνου, τονίζοντας ότι η ουδέτερη ζώνη ανάμεσα στον κόσμο και το γήπεδο, μπορεί να... σκοτώσει το ποδόσφαιρο.
Ο Ρέντναπ προέβη στην εν λόγω τοποθέτηση στο πλάισιο της διαμάχης μεταξύ της Τότεναμ και της Γουεστ Χαμ για την εκμετάλλευση του γηπέδου μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 καθώς τα "σφυριά" έχουν κάνει γνωστή την επιθυμία τους να διατηρήσουν το ταρτάν του στίβου σε περίπτωση που κληθούν να διαχειριστούν το γήπεδο.
"Προσπαθήστε να αναμίξετε το ποδόσφαιρο με άλλα αθλήματα και στο τέλος θα καταλήξετε αντιμέτωποι με μία μεγάλη αποτυχία. Η ουδέτερη ανεμοδαρμένη ζώνη ανάμεσα στον κόσμο και το γήπεδο, μπορεί να σκοτώσει το ποδόσφαιρο. Θα κάνετε το γήπεδο να μοιάζει με ερημικό νεκροταφείο", δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:
"Δεν γίνεται να παιχτεί ποδόσφαιρο με ταρτάν ενδιάμεσα. Οι οπαδοί θα είναι 45 μέτρα μακριά – δύο φορές περισσότερο από ότι στο Γουέμπλεϊ – και σε κάποιες θέσεις δεν θα είναι ορατές οι γραμμές του γηπέδου, ούτε καλά καλά τα γόνατα των παικτών".
Ακόμη, ο τεχνικός των "πετεινών" μίλησε και για τους λόγους που η Τότεναμ προτιμά να μεταφερθεί στο Ολ. Στάδιο και όχι να ανακαινήσει το Γουάιτ Χαρτ Λέιν ή να κατασκευάσει γήπεδο σε άλλο χώρο: "Έχουμε μία λίστα 35.000 οπαδών στην αναμονή για εισιτήρια διαρκείας, οπότε υπάρχει μεγάλη ζήτηση του κόσμου να παρακολουθήσει την ομάδα".
"Οι οπαδοί μας έρχονται από όλα τα πιθανά μέρη και ο μέσος όρος της αποστάσεως που διανύουν για κάθε αγώνα είναι 40 μίλια. Έχουμε εξετάσει την πιθανότητα κατασκευής γηπέδου εδώ και χρόνια και είναι δύσκολο να βρεις το διαθέσιμο χώρο και να υπάρχει και εύκολη πρόσβαση εκεί για όλους".
Τέλος, ο Ρέντναπ επεσήμανε ότι το δέσιμο των οπαδών με το Β. Λονδίνο είναι σεβαστό, όμως η ομάδα πρέπει να μετσαφερθεί ώστε να ανέβει επίπεδο:  "Φυσικά θα μιλήσουμε με τους οπαδούς μας και θα το συζητήσουμε λεπτομερώς πριν μετακινηθούμε στο Στράτφορντ.

"Είμαστε συναισθηματικά δεμένοι με το Τότεναμ όμως το νέο γήπεδο είναι ζωτικής σημασίας για μας, αν θέλουμε να ανέβουμε επίπεδο και να συναγωνιστούμε με όλες τις κορυφαίες ομάδες.

Sign Up

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου