Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Ριέρα: Τα καλύτερα έρχονται



Πεπεισμένος ότι έχει ακόμα περισσότερα πράγματα να δώσει στον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε ο Αλμπέρτο Ριέρα, με δηλώσεις του στο περιθώριο της βράβευσής του για το Best Goal ΟΠΑΠ της 18ης αγωνιστικής, από τον παλαίμαχο άσο της ομάδας, Πέτρο Ξανθόπουλο
"Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Θεωρώ ότι παίζουμε αρκετά καλό ποδόσφαιρο. Είμαστε μόνο τέσσερις - πέντε μήνες μαζί και 12-14 νέοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα. Προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο, αλλά πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε σε αυτούς τους ρυθμούς. Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Είμαι ευχαριστημένος με τη δική μου πρόοδο, αλλά μπορώ να δώσω περισσότερα στη συνέχεια".
Σε ερώτηση για το αν ο Ολυμπιακός βρήκε εκτελεστή στα φάουλ, μετά τον Ριβάλντο, είπε: "Στα φάουλ μεγάλη σημασία έχει και η νίκη.
Στις προπονήσεις δοκιμάζουμε πολλές φορές φάουλ και όχι μόνο εγώ. Πολλοί παίκτες έχουν καλό φάουλ. Είναι καλό που υπάρχει ανταγωνισμός στις εκτελέσεις. Βέβαια στις προπονήσεις πολλές φορές πάνε όλα μέσα, ενώ στον αγώνα δε συμβαίνει αυτό".
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στο προσεχές ματς της Τρίπολης: "Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί όλοι θέλουν τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό και επιπλέον είναι ένα δύσκολο γήπεδο γιατί είναι μικρό. Στο Κύπελλο όμως τους κερδίσαμε και το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και την Κυριακή".
Κλείνοντας, για τον έξαλλο πανηγυρισμό στο γκολ που σημείωσε και τελικά βραβεύτηκε, ήταν άμεσος: "Τα γκολ από εκτελέσεις φάουλ και μακρινές αποστάσεις είναι πολύ ωραία. Είμαι ευχαριστημένος που προσέφερα στην ομάδα ηρεμία τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Ολοι θέλουν τη νίκη με τον Ολυμπιακό και σε εκείνη τη στιγμή βοήθησα την ομάδαΥπάρχουν γκολ και γκολ. Αυτό το παιχνίδι ήταν τρελό, καθώς ήταν 0-0 στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο μπήκαν έξι γκολ. Αυτό το γκολ έδωσε ηρεμία στην ομάδα για να φτάσει τελικά στη νίκη. Το ζητούμενο είναι να κάνουμε το απόλυτο στο Καραϊσκάκης και να πάρουμε τελικά τον τίτλο του πρωταθλητή".
Ξανθόπουλος: Προθέρμανση για περισσότερα γκολ
Ο Πέτρος Ξανθόπουλος από την πλευρά του, έδωσε συγχαρητήρια στον διεθνή άσο και στη συνέχεια του ευχήθηκε να κατακτήσει και το τρόπαιο του πρωταθλητή. "Συγχαρητήρια. Σου εύχομαι το καλοκαίρι το καλοκαιρινό τρόπαιο να είναι μεγαλύτερο και να είναι αυτό του πρωταθλήματος".
Οσο για το γκολ, είπε: "Ηταν ένα υπέροχο γκολ. Ελπίζω στη συνέχεια να εμφανιστεί ακόμα καλύτερος. Αλλωστε το αξίζει αυτό. Ελπίζω αυτό το γκολ να ήταν προθέρμανση για ακόμα περισσότερα στη συνέχεια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου