Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Θανάσης: «Λυπηρό που δεν δέχθηκε ο Πολέμης»

Θανάσης: «Λυπηρό που δεν δέχθηκε ο Πολέμης»
Αφού ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται η οικογένειά του να ασχοληθεί περισσότερο με την ΠΑΕ, στη συνέχεια ο Θανάσης Γιαννακόπουλος επισήμανε πως είναι λυπηρό που ο Αδαμάντιος Πολέμης δεν δέχτηκε να αναλάβει πρόεδρος.

Μάλιστα ο Γιαννακόπουλος δεν έκρυψε την ενόχλησή του για το γεγονός του ότι ο γνωστός εφοπλιστής δεν περίμενε το Δ.Σ. της Δευτέρας και το γνωστοποίησε μια ώρα πριν το ματς με την Καβάλα: «Πληροφορήθηκα τα γεγονότα κι είναι λυπηρό που ο κ. Πολέμης αποφάσισε να μην δεχθεί την προεδρία. Εναποθέταμε τις ελπίδες μας πάνω του, είναι σοβαρός άνθρωπος. Θεωρώ, πάντως, ότι ήταν άσκοπη η ενέργειά του να κοινοποιήσει την απόφασή του, μία ώρα πριν ξεκινήσει το ματς με τη Καβάλα. Έπρεπε να περιμένει το Δ.Σ. της Δευτέρας».
Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ εξέφρασε, παρόλα αυτά, την σιγουριά του ότι ο Σύλλογος θα βρει τον δρόμο του: «Ο ΠΑΟ θα τα καταφέρει , θα πάει καλά και αγωνιστικά, να είσαστε σίγουροι γι αυτό. Τα προηγούμενα χρόνια αντιμετωπίσαμε παρόμοιες καταστάσεις και βγήκαμε δυνατοί» πρόσθεσε ο έμπειρος παράγοντας που απέκλεισε το ενδεχόμενο να βγει κάποια στιγμή μπροστά ο ίδιος για τον προεδρικό θώκο:
«Αποκλείω αυτό το ενδεχόμενο. Όταν έχεις μια επιχείρηση με 1.200 εργαζομένους είσαι υποχρεωμένος να νοιαστείς για εκείνους και τις οικογένειές τους. Η απόφασή μας είναι να μην διεκδικήσουμε την προεδρία. Όσο για το μέλλον; Ο χρόνος θα δείξει. Κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του. Ο ΠΑΟ θα βρει τον δρόμο του».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου