Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Κοκότοβιτς στο sport.gr: Παιχταράς ο Γιώργος


O Γιώργος Γεωργιάδης θα είναι ο επόμενος ποδοσφαιριστής για τον οποίο θα...
σφαχτούν οι μεγάλες ομάδες. Τα δύο γκολ, αλλά και η εν γένει εμφάνισή του στο Καραϊσκάκη εναντίον του Ολυμπιακού, ανέβασαν το όνομά του πολλές κλίμακες στη λίστα του Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά και στην εκτίμηση που τρέφει προς το πρόσωπό του ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς μιλώντας στο sport.gr υποκλίθηκε στο ταλέντο του 23χρονου ποδοσφαιριστή και δεν δίστασε να δηλώσει πως δυσκολεύεται να πιστέψει ότι θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας.
"Δεν ξέρω αν ο Γεωργιάδης θα παίζει στον Πανσερραϊκό μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ξέρω όμως ότι είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής και μπορεί να σταθεί σε όλες τις μεγάλες ελληνικές ομάδες", τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, ο οποίος αναφέρθηκε στους ταλαντούχους παίκτες που διαθέτει η ομάδα του.
"Τα παιδιά ανταπεξήλθαν στις απαιτήσεις. Παίκτες όπως ο Τριανταφύλλου, ο Γεωργιάδης, ο Ανάκογλου, αλλά και άλλοι ακόμα, είναι σπουδαία ταλέντα και έχουν μέλλον στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αξίζουν να παίξουν σε μεγάλες ομάδες. Εχουν πολύ ταλέντο αυτά τα παιδιά και σαν προπονητής τους είμαι πολύ ευχαριστημένος".
"Εμείς απουσίες, ο Ολυμπιακός μεγάλη ομάδα"Ο Κοκότοβιτς εξήγησε γιατί ο Πανσερραϊκός δεν άντεξε και ηττήθηκε στο Φάληρο παρά το προβάδισμά του. "Είχα πολλές νεαρούς απόψε στη σύνθεση της ομάδας, μου έλλειπαν 5-6 παίκτες, αλλά θα ήμουν αχάριστος αν δεν ήμουν ευχαριστημένος με την απόδοσή τους. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και το έδειξε στα τελευταία είκοσι λεπτά. Παρόλο που εμείς προηγηθήκαμε, έκαναν ευκαιρίες και κατάφεραν να ανατρέψουν το αποτέλεσμα. Εμείς είχαμε παιδιά που έπαιξαν και για πρώτη φορά και μόνο ευχαριστημένος μπορώ να είμαι μαζί τους", είπε και πρόσθεσε...
"Το πιστέψαμε πως μπορούμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Ειδικά από την στιγμή που προηγηθήκαμε. Δυστυχώς όμως δεν είχαμε και όσους παίκτες θα θέλαμε και δεν μπορούσαμε να έχουμε την κατάλληλη βοήθεια από τον πάγκο. Είχαμε μόλις 17 παίκτες στη διάθεσή μας και μάλιστα ένας από αυτούς ήταν μόλις 16 ετών και του βγάλαμε δελτίο την προηγούμενη εβδομάδα".
"Θα σωθούμε"
Για την παραμονή του Πανσερραϊκού στη Σούπερ Λίγκα δήλωσε αισιόδοξος, αλλά τόνισε πως περιμένει ενίσχυση, αφού και ο Σβέρκος, για τον οποίο υπήρχε συμφωνία με την Σοσό για τον δανεισμό του, ανακοινώθηκε από τον Πανιώνιο. "Δεν ξέρω τι συμβαίνει ακριβώς με τις μεταγραφές, ούτε τι έγινε με τον Σβέρκος. Πιστεύω πως θα πάρουμε 2-3 παίκτες και θα παρουσιαστούμε ενισχυμένοι στη συνέχεια. Πιστεύουμε πολύ σε αυτή την ομάδα και πιστεύω πως στο τέλος θα σωθούμε. Αν δεν το πίστευα δεν θα ήμουν εδώ. Πιστεύω στους παίκτες μου, αλλά και στη δουλειά, που κάνω εγώ ως προπονητής".
"Φαβορί ο Ολυμπιακός"Τέλος μίλησε για το φαβορί του πρωταθλήματος, αλλά και την ατυχία του Πανσερραϊκού κόντρα στους θεωρητικά μεγάλους. "Αυτή τη στιγμή πιστεύω πως ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα και πως είναι το φαβορί για να  πάρει το πρωτάθλημα. Οσο για εμάς, θα μπορούσαμε να πούμε πως δεν έχουμε και τύχη. Και στο ποδόσφαιρο χρειάζεται κι αυτή. Νομίζω πως κόντρα στους μεγάλους αν είχαμε λίγη περισσότερη τύχη θα παίρναμε κι άλλους βαθμούς, αλλά τα καταφέραμε μόνο με τον ΠΑΟΚ. Ειδικά στο ματς με τον Παναθηναϊκό, πιστεύω αξίζαμε κάτι περισσότερο από εκείνο το 2-0 στο ΟΑΚΑ".
Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, η διοίκηση των ερυθρόλευκων θα κάνει άμεσα την πρώτη κίνηση, ώστε να κλείσει από τώρα για το καλοκαίρι τον Γιώργο Γεωργιάδη, ο οποίος έχει κερδίσει τους Ερνέστο Βαλβέρδε και Βαγγέλη Μαρινάκη με το ταλέντο του


Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου