Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Μιχαλήτσος: "Δώσαμε πάνω από το 100%"


Ο προπονητής του Άρη στην συνέντευξη Τύπου αναγνώρισε την καλή απόδοση των παικτών του Ατρομήτου αν και το παιχνίδι δεν ήταν ποιοτικό όπως δήλωσε.

"Νομίζω ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι με αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Είχαμε ένα παιχνίδι που δώσαμε πολύ σημαντικό και οι παίκτες έδωσαν πάνω από το 100% των δυνατοτήτων τους, με αποτέλεσμα κάποιοι να μην έχουν την φρεσκάδα.


Θέλαμε όμως να κερδίσουμε, μπορούσαμε να το κάνουμε γιατί είχαμε δύο δοκάρια, αλλά ο αντίπαλος ήταν καλός. Το κακό είναι ότι οι ίδιοι παίκτες δίνουν τρία ματς την εβδομάδα με τις πιο καλές στιγμές να ήταν τα δοκάρια.

Σε ερώτηση για την εικόνα της αναμέτρησης απάντησε: "Δεν ήταν ποιοτικό παιχνίδι, αλλά ήταν γκραν γκινιόλ και θα μπορούσε κάποια ομάδα να πάρει ανά πάσα στιγμή τη νίκη. Για αυτό είπα ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι".

Αναφορικά με το αν ο Καστίγιο θα μπορούσε να είχε μπει νωρίτερα σημείωσε: "Είναι υποθέσεις όλα αυτά και μπορούμε να πούμε οτιδήποτε. Στην μπάλα δεν μπορεί να προβλέψει κανείς τίποτα. Ήταν αρκετός ο χρόνος που αγωνίστηκε ο Καστίγιο".

Κι όσο για τον επαναληπτικό της Πέμπτης με την Μάντσεστερ Σίτι υποστήριξε: "Καταρχάς θα δούμε την επόμενη μέρα. Υπάρχει κούραση γιατί δεν έχουμε συνηθίσει να δίνουμε πολλά παιχνίδια, αφού δεν παίζουμε με οποιαδήποτε ομάδα. Το μόνο που με φοβίζει είναι τι φρεσκάδα θα παρουσιάσουν στο παιχνίδι αυτό και δύο μέρες μετά έχουμε ένα ακόμα σημαντικό ματς απέναντι στην Λάρισα.

Επιθετικά δεν έχουμε πρόβλημα, αλλά αμυντικά έχουμε λίγες λύσεις και βλέπετε τον Γκιάρο που είναι 37 ετών και παίζει συνέχεια όπως και ο Λαζαρίδης που και οι δύο τα πηγαίνουν καλά. Σήμερα όμως κερδίσαμε και έναν παίκτη τον Παπαζαχαρία που έχει να παίξει έναν χρόνο και δεν ήταν στην κανονική του θέση αφού είναι αμυντικός".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου