Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Εργοτέλης - Πανιώνιος 2-0



Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 6ο λεπτό, όταν ο Σασιασβίλι εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα του Πανιωνίου και με κοντινή προβολή έκανε το 1-0.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν αυξήσει το δείκτη του σκορ στο 1ο ημίχρονο, αφού έχασαν πολλές καλές ευκαιρίες μπροστά από τα καρέ του Μάχο.

Αντιθέτως, ο Πανιώνιος ήταν εκτός αγώνα, αφού δεν δημιούργησε καμία σπουδαία φάση στην περιοχή του Δασκαλάκη. Μάλιστα, οι "κυανέρυθροι" ολοκλήρωσαν το πρώτο μέρος με 10 παίκτες, αφού αποβλήθηκε στο 45' ο Κουμορτζί, σε μία φάση που την κόκκινη κάρτα έπρεπε να δει και ο Μπέτο από πλευράς Εργοτέλη.

Το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε στο 47', όταν ο Ζούνιορ με ένα καταπληκτικό σουτ "κρέμασε" τον Μάχο, κάνοντας το 2-0. Από εκεί και πέρα το ματς έχασε το ενδιαφέρον του, αφού καμία από τις δύο ομάδες δεν έδειξε διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο.

Εργοτέλης: Δασκαλάκης, Βίσιο, Ρομάνο, Ζούνιορ, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Ολίσε (46' Κυριακίδης), Σασιασβίλι, Μπέτο (75' Καρέλης), Μπούντιμιρ, Βερπακόβσκις (70' Χρυσοφάκης)

Πανιώνιος: Μάχο, Κοντοές, Λάτκα, Όμο, Τσότσαλιτς (25' Αναστασόπουλος), Γιόνσον, Κουμορτζί, Γκαλίτσιος, Γουνδουλάκης (66' Σβέρκος), Μπάλαμπαν (46' Σάμαρης), Μήτρογλου

Κίτρινες κάρτες: Ολίσε, Βερπακόβσκις, Μπέτο - Λάτκα, Όμο

Κόκκινη κάρτα: 45' Κουμορτζί

Γκολ: 6' Σασιασβίλι, 47' Ζούνιορ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου