Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

ΟΦΗ βρήκε τις λύσεις και νίκησε εύκολα 3-1 τον Ιωνικό


Τριάρα και… μένει στο κόλπο!

Το 0-1 του Ιωνικού στο «Γεντί Κουλέ» μόλις στο 12’ από το γκολ του Βλάχου (τραγικό λάθος του Μπούρμπου)… καρδιοχτύπησε τους Κρητικούς. Άλλωστε, περιθώρια γκέλας δεν υπήρχαν, μια και το ζητούμενο ήταν μόνο το τρίποντο.
Τελικά αφού ακυρώθηκε γκολ των γηπεδούχων χωρίς κανείς να καταλάβει γιατί, το ημίχρονο έκλεισε με τον ΟΦΗ να είναι μπροστά στο σκορ. Αρχικά στο 32' ο Αγρίτης ισοφάρισε σε 1-1 και λίγο πριν από τη λήξη του ημιχρόνου, στο 43' ο Καμπάνταης έδωσε στην ομάδα του Ηρακλείου το προβάδισμα (2-1)!
Ο Ιωνικός είχε δοκάρι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Βλάχο, όμως στην επανάληψη μόνο ο ΟΦΗ… υπήρχε μέσα στο γήπεδο. Έτσι στο 68' και πάλι ο Καμπάνταης -αυτή τη φορά με κεφαλιά- έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Θεοδωρακόπουλου και «κλείδωσε» τη σημαντική νίκη για τους Κρητικούς, η οποία τους διατηρεί σε απόσταση έξι βαθμών από τη 2η θέση που οδηγεί απευθείας στη Σούπερ Λίγκα.
Πλέον, όλο το ενδιαφέρον για τους Ηρακλειώτες στρέφεται στην επόμενη αγωνιστική, όπου θα ταξιδέψουν στη Ρόδο για το ματς με τον 3ο της βαθμολογίας Διαγόρα!
ΟΦΗ: Κασμερίδης, Γαλανόπουλος, Μπούρμπος (46' Γεωργίου), Χαριτωνίδης, Πίτσος, Βερόν, Κατσικογιάννης (84' Μπουλούτ), Ρούσεφ (79' Ζορμπάς), Παπουλής, Αγρίτης, Καμπάνταης.
Ιωνικός: Θεοδωρόπουλος, Χατζής (62' Κυπριανός), Λαμπρόπουλος, Αρβανίτης, Ανυφαντάκης, Δελήμπασης, Πολίτης, Πασάς (78' Μανιάτης), Βλάχος, Σπυριδάκης (46' Ερρίκος), Τόμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου