Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Μιχαλήτσος: "Ξεπλύναμε τη ντροπή για το 4-0"



"Ήταν πολύ σημαντική η σημερινή νίκη για εμάς, γιατί έχουμε χάσει έδαφος. Πιστεύω ότι δε μας άξιζαν οι ισοπαλίες στα προηγούμενα δύο ματς, με Εργοτέλη και ΠΑΟΚ.

Σήμερα ξεπλύναμε τη ντροπή για το 4-0 του πρώτου γύρου. Θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου στα παιδιά, γιατί τα έδωσαν όλα σε ένα δύσκολο ματς, με μια καλή ομάδα όπως η ΑΕΚ", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των "κιτρίνων", ο οποίος αναφερθείς στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του, δήλωσε:

"Εγώ δε θέλω να γίνονται κατευθείαν μεγάλες μπαλιές. Έχουμε καλούς φορ. Η δομή της ομάδας είναι έτσι και δε φταίει η διοίκηση.

Εγώ θέλω η μπάλα να περνάει από το κέντρο, με χαμηλά την μπάλα, να έχουμε ένα διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού και όχι με μία μεγάλη μπαλιά κατευθείαν μπροστά.


Ήξερα ότι η ΑΕΚ θα κάνει ροτέισον και θα έχει αλλαγές στη διάταξή της. Στα προηγούμενα  παιχνίδια ο Άρης έπαιζε με παίκτη λιγότερο στο κέντρο και αυτό μας έβγαζε προβλήματα.

Χρειάζεται και λίγη τύχη στο παιχνίδι, την οποία είχαμε σήμερα, αλλά δεν είχαμε στα ματς  με ΠΑΟΚ και Εργοτέλη".

Αναφερόμενος τέλος στην απόδοση του Νέρι Καστίγιο, επεσήμανε: "Ο Νέρι είναι ένας πολύ καλός παίκτης και έχει ωριμάσει. Ο ίδιος δεν ήθελε να ξεκινήσει  από την αρχή και πίστευε ότι δε θα βοηθούσε αρχικά.

Είναι ένας σοβαρός επαγγελματίας και καταπληκτικός παίκτης, που μας  βοήθησε πάρα πολύ από τη στιγμή που μπήκε μέσα στο παιχνίδι".





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου