Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Την πρώτη τους προπόνηση στο "AEL FC ARENA", πραγματοποίησαν το βράδυ της Δευτέρας οι διεθνείς ενόψει του φιλικού αγώνα με τον Καναδά



Το νέο γήπεδο των Θεσσαλών "έκλεψε" την παράσταση και χαρακτηρίστηκε από τα μέλη της "γαλανόλευκης" ως ένα στολίδι για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μάλιστα οι ιθύνοντες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ευελπιστούν ότι θα είναι κατάμεστο την Τετάρτη για το πρώτο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας στο 2011.

Το φιλικό εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη συνέχεια των προκριματικών του "EURO 2012"και συγκεκριμένα το εκτός έδρας παιχνίδι με την Μάλτα στις 26 Μαρτίου.

Εκτός πλάνων του Φερνάντο Σάντος τέθηκε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.


Ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να κάνει δοκιμές με την παρουσία και πάλι στην αποστολή παικτών όπως ο Σιόβας του Πανιωνίου και ο Γεωργιάδης του Πανσερραϊκού να πιστοποιεί κάτι τέτοιο.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής το μεσημέρι της Τρίτης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης.

Για την Τρίτη  η προπόνηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος έχει προγραμματιστεί και πάλι στο «AEL FC Arena» στις 16:30.

Υπενθυμίζεται ότι οι παίκτες που έχουν κληθεί για το φιλικό με τον Καναδά είναι οι: Μιχάλης Σηφάκης(Άρης), Κώστας Χαλκιάς(ΠΑΟΚ), Λουκάς Βύντρα(Παναθηναϊκός), Βασίλης Τοροσίδης(Ολυμπιακός), Νίκος Σπυρόπουλος(Παναθηναϊκός), Γιώργος Τζαβέλλας(Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Βαγγέλης Μόρας(Μπολόνια),Σωκράτης Παπασταθόπουλος(Μίλαν), Δημήτρης Σιόβας(Πανιώνιος), Κώστας Κατσουράνης(Παναθηναϊκός),

Γιώργος Καραγκούνης(Παναθηναϊκός), Σωτήρης Νίνης(Παναθηναϊκός), Γιάννης Φετφατζίδης(Ολυμπιακός), Γρηγόρης Μάκος(ΑΕΚ), Γιώργος Σαμαράς(Σέλτικ), Κώστας Μήτρογλου(Πανιώνιος), Νίκος Λυμπερόπουλος(ΑΕΚ), Δημήτρης Σαλπιγγίδης(ΠΑΟΚ), Παναγιώτης Κονέ(Μπρέσια), Παντελής Καφές(ΑΕΚ), Γιώργος Γεωργιάδης(Πανσερραϊκός).

Η ομάδα του Καναδά, η οποία προπονήθηκε τη Δευτέρα στο στάδιο "Αλκαζάρ", την Τρίτη θα προπονηθεί και αυτή στο γήπεδο του αγώνα στις 10:30.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου