Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Φήμες για συνάντηση του Κώστα Πηλαδάκη με ομάδα επιχειρηματιών που ενδιαφέρονται να αγοράσουν τις μετοχές και το AEL FC ARENA


Εδώ και 2-3 μέρες περίπου έχει αναπτυχθεί μία έντονη φημολογία που θέλει τον Κώστα Πηλαδάκη να αποχωρεί από την ΑΕΛ και να ψάχνει την διάδοχη λύση.

Ο ισχυρός άνδρας των βυσσινί δεν έχει διαψεύσει τις φήμες ούτε τις έχει επιβεβαιώσει, γεγονός που σημαίνει πως κάτι αναμένεται να αλλάξει στα διοικητικά της ΠΑΕ σύντομα

Πότε θα συμβεί αυτό; Όλα συνδυάζονται με το αγωνιστικό κομμάτι. Αν η ομάδα δεν τα καταφέρει στην Ξάνθη και οι ανταγωνιστές στη μάχη του υποβιβασμού κερδίσουν, τότε θα αρχίσουν τα σχέδια για τη νέα σεζόν.

Τα σενάρια που υπάρχουν λοιπόν μέχρι στιγμής είναι δυο: Α) Ο Κώστας Πηλαδάκης συναντήθηκε με ομάδα επιχειρηματιών (ακούστηκε και το όνομα του Καρά-πρώην παράγοντα της ΑΕΚ) με σκοπό να πουλήσει τις μετοχές του και το γήπεδο, κάτι που δεν αποκλείεται από την στιγμή που άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης.

Β) Όπως είχε πει και σε συνέντευξη του σε ραδιοφωνικό σταθμό θα παραμείνει στο πλευρό της ΑΕΛ, όμως οι αλλαγές σε διοικητικό επίπεδο θα είναι μεγάλες και ίσως να μην περιλαμβάνουν τον ίδιο. Πάμε δηλαδή σε νέο μοντέλο διοίκησης.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν σε 15 μέρες

Μέχρι το τέλος του μήνα ο Κώστας Πηλαδάκης αναμένεται να τοποθετηθεί επί το θέματος, αφού ο κόσμος της ΑΕΛ αγωνιά με την κατάσταση που επικρατεί και ανησυχεί για το μέλλον της ομάδας.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο ισχυρός άνδρας των βυσσινί θα ανοίξει τα χαρτιά του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου