Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Ρασίνγκ Κλουμπ καλεί Ιμπαγάσα



Ο Αριέλ Ιμπαγάσα είναι η πιο επιτυχημένη μεταγραφή του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν, αφού αν και σε ηλικία 34 ετών μπορεί φέρνει εις πέρας πολλούς ρόλους.

Ειδικά με το ξεκίνημα του 2011 τον έχουμε δει να παίζει όλο το κέντρο μαζί με τον Μοντεστό, δείχνοντας ακούραστος μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

Οι ερυθρόλευκοι όμως δεν το γνώριζαν αυτό το καλοκαίρι και γι' αυτό στο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Αργεντινός υπήρχε ρήτρα ανανέωσης για άλλο ένα χρόνο, σε περίπτωση που ο Ιμπαγάσα συμπλήρωσε 20 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό.

Αυτό συνέβη και πλέον ο 34χρονος άσος θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στους "ερυθρόλευκους" ή μήπως όχι;

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αργεντινή η Σαρίνγκ Κλουμπ ψάχνει απεγνωσμένα έναν οργανωτή στη μεσαία της γραμμή, μετά τον τραυματισμό του Τζιοβάνι Μορένο. Μάλιστα πήρε και ειδική άδεια από την FIFA αφού η μεταγραφική περίοδος έχει παρέλθει.

Έτσι λοιπόν δημοσιεύματα θέλουν τον Ιμπαγάσα να είναι ο πρώτος στόχος, με την Ρασινγκ να είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Ιμπαγάσα.

Παρέλαση από σκάουτερ

Το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό δεν ενδιαφέρει μόνο το Ελληνικό κοινό αλλά και το ξένο, αφού στο Καραϊσκάκη θα βρεθούν σκάουτερ από πολλές μεγάλες ομάδες της Ευρώπης.

Τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στους "ερυθρόλευκους" Τοροσίδη, Α. Παπαδόπουλο αλλά και στον Γιάννη Φετφατζίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου