Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Ο Φερνάντο Τόρες κατηγόρησε τους ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ



Ο Ισπανός επιθετικός είναι το κεντρικό πρόσωπο στην Αγγλία και ενώ η Τσέλσι αντιμετωπίζει την Λίβερπουλ την Κυριακή, ενδεχομένως να κάνει το ντεμπούτο του απέναντι στην παλιά του ομάδα.

Το νέο απόκτημα των "μπλε" στάθηκε στο γεγονός ότι οι "κόκκινοι" παραχώρησαν παίκτες τα προηγούμενα χρόνια, κάνοντας και εκείνον να βρεθεί στην έξοδο.

Οι παραχωρήσεις των Τσάμπι Αλόνσο στην Ρεάλ και Χαβιέ Μασεράνο στην Μπαρτσελόνα αποτέλεσαν σημαντικούς λόγους για να αποφασίσει και ο ίδιος να φύγει ενώ έδωσε εξηγήσεις και για τη δήλωση που είχε κάνει στο παρελθόν ότι δεν θα αγωνιζόταν σε άλλη αγγλική ομάδα.

"Είπα εκείνη τη στιγμή, δεν νομίζω ότι θα ήθελα να αγωνιστώ σε άλλο σύλλογο γιατί εκείνη τη στιγμή, η Λίβερπουλ μου πρόσφερε όσα είχε υποσχεθεί αλλά όχι τώρα.

Ένα από τα σημαντικά στοιχεία στιος δύο πρώτες σεζόν ήταν ότι αγωνιστήκαμε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και τερματίσαμε δεύτεροι στην Πρέμιερ Λιγκ, κοντά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Όταν όμως ο Αλόνσο και ο Μασεράνο έφευγαν, ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Ήταν σημαντικό όχι τόσο για μένα, όσο για το σύλλογο", είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την μεταγραφή του στην Τσέλσι, ανέφερε:"Δέκα με δώδεκα μέρες πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου ήθελα να φύγω. Όταν γνώριζα ότι η Λίβερπουλ και η Τσέλσι βρίσκονταν σε συζητήσεις, τους είπα ότι η απόφαση ελήφθη.Ήμουν ο πρώτος που πήγα και το είπα στον προπονητή".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου