Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Αναβολή στη δίκη Κομπότη



Για τις 3 Μαρτίου αναβλήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Football League η εκδίκαση της υπόθεσης δωροδοκίας στον αγώνα Τρίκαλα - Λεβαδειακός, που έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ο Γιάννης Κομπότης, πρόεδρος του Λεβαδειακού και κατηγορούμενος για ηθική αυτουργία για δωροδοκία ήταν παρών, ωστόσο, απουσίασαν οι δύο βασικοί μάρτυρες, ο καταγγέλλων, Χρήστος Πουρής και ο πρόεδρος των Τρικάλων, Βαγγέλης Πλεξίδας.

Οσο παράξενο κι αν μοιάζει, πράγματι έλειπαν οι μάρτυρες και ο καταγγέλων. Οι εκπρόσωποί τους ισχυρίστηκαν πως οι πελάτες τους έλαβαν καθυστερημένα την κλήση για να παραστούν και δεν πρόλαβαν να έρθουν.

Η απουσία τους, πάντως, εξόργισε τον Γιάννη Κομπότη: "Διασύρομαι εδώ και τόσους μήνες. Θα ξεφτιλίζομαι μια ζωή με αυτή την κατάσταση; Δεν αντέχω άλλο! Έχω οικογένεια! Δεν έχει ξαναγίνει να έρχεται ο κατηγορούμενος και να μην έρχονται οι καταγγέλλοντες".

Ανάλογες και οι δηλώσεις του δικηγόρου του Κομπότη, Βασίλη Γκαγκάτση: "Αυτή η υπόθεση εκκρεμεί πέντε μήνες και αυτό κάνει κακό στην ομάδα του Λεβαδειακού και δημιουργεί αναταραχή στον κόσμο. Οι δύο μάρτυρες έχουν κληθεί νόμιμα και αποφεύγουν να έρθουν. Πρέπει να δικάσετε".

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής αποφάσισε την αναβολή της δίκης και όρισε ως νέα ημερομηνία την 3η Μαρτίου. Ο πρόεδρος δεσμεύθηκε, πάντως, πως αν απουσιάσει και πάλι ο μηνυτής, τότε θα ασκήσει δίωξη για δυσφήμιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου