Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

"Πρώτη" ενόψει Καναδά


Πρόκειται για το πρώτο τεστ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο 2011, το οποίο θα διεξαχθεί σε ένα νέο γήπεδο και οι ιθύνοντες της ΕΠΟ, περιμένουν θερμή συμπαράσταση από τους φιλάθλους της Λάρισας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να βγάλει συμπεράσματα ενόψει της αναμέτρησης με την Μάλτα στις 26 Μαρτίου για τα προκριματικά του "EURO 2012".

Ο Πορτογάλος προπονητής έχει καλέσει μόνο πέντε παίκτες από ομάδες του εξωτερικού. Συγκεκριμένα είναι οι Μόρας(Μπολόνια), Σαμαράς(Σέλτικ), Παπασταθόπουλος(Μίλαν), Τζαβέλλας(Άιντραχτ Φρανκφούρτης) και Κονέ(Μπρέσια).

Οι παίκτες που επέλεξε πιο αναλυτικά ο Φερνάντο Σάντος είναι οι:
Μιχάλης Σηφάκης(Άρης), Κώστας Χαλκιάς(ΠΑΟΚ), Λουκάς Βύντρα(Παναθηναϊκός), Βασίλης Τοροσίδης(Ολυμπιακός), Νίκος Σπυρόπουλος(Παναθηναϊκός), Γιώργος Τζαβέλλας(Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Βαγγέλης Μόρας(Μπολόνια), Αβραάμ Παπαδόπουλος(Ολυμπιακός), Σωκράτης Παπασταθόπουλος(Μίλαν), Δημήτρης Σιόβας(Πανιώνιος), Κώστας Κατσουράνης(Παναθηναϊκός),

Γιώργος Καραγκούνης(Παναθηναϊκός), Σωτήρης Νίνης(Παναθηναϊκός), Γιάννης Φετφατζίδης(Ολυμπιακός), Γρηγόρης Μάκος(ΑΕΚ), Γιώργος Σαμαράς(Σέλτικ), Κώστας Μήτρογλου(Πανιώνιος), Νίκος Λυμπερόπουλος(ΑΕΚ), Δημήτρης Σαλπιγγίδης(ΠΑΟΚ), Παναγιώτης Κονέ(Μπρέσια), Παντελής Καφές(ΑΕΚ), Γιώργος Γεωργιάδης(Πανσερραϊκός).

Διαιτητής του φιλικού θα είναι ο Νορβηγός Σβέιν Οντβάρ Μόεν.Βοηθοί διαιτητές θα είναι οι επίσης Νορβηγοί Κιμ Τόμας Χάγκλουντ και Φρανκ Αντάς, ενώ 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Δημήτρης Καλόπουλος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου