Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Τελευταία επέμβαση για Κούμπιτσα

Την ίδια μέρα που η Renault ανακοίνωνε τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Νικ Χάιντφελντ, ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα περνούσε ακόμα οκτώ ώρες στο χειρουργείο, κάνοντας την τελευταία του επέμβαση, στον δεξί αγκώνα αυτή τη φορά

Στο τέλος της εγχείρησης, οι γιατροί ήταν ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, καθώς η διαδικασία ολοκληρώθηκε με επιτυχία", ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Renault.
Ο πολωνός θα παραμείνει στην μονάδα εντατικής θεραπείας για τις επόμενες λίγες ημέρες, προκειμένου να ανακάμψει από την νέα επέμβαση.
Από εκεί και έπειτα θα συνεχίσει να νοσηλεύεται στην ορθοπεδική πτέρυγα της κλινικής Santa Corona της Ιταλίας, στο πλαίσιο της αποθεραπείας από τους σοβαρούς τραυματισμούς, τους οποίους υπέστη πριν από περίπου 10 μέρες σε ατύχημα με αγωνιστικό ράλι.
"Χρειαζόμαστε την μέγιστη δυνατή φροντίδα και νομίζω ότι θα παραμείνουμε εδώ", τόνισε μάνατζερ του Κούμπιτσα, Ντανιέλε Μορέλι.
"Αισθάνομαι ότι αυτή είναι η πιο ενδεδειγμένη απόφαση για τον Ρόμπερτ, ώστε να βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους ειδικούς και το ιατρικό προσωπικό που τον χειρούργησαν, ειδικά σε μια τόσο λεπτή περίοδο όπως είναι η αρχή της φάσης αποθεραπείας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου