Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

"Πιστεύουμε στους εαυτούς μας"



Ο Πολωνός αμυντικός μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Athletic Radio 104,2" και χαρακτήρισε ιδιαίτερα σημαντικό για την ομάδα, η επίτευξη του στόχου της εισόδου στην πρώτη πεντάδα.

Παράλληλα τόνισε ότι πλεον χρειάζεται προσοχή ώστε οι Κρητικοί να καταφέρουν να πάρουν βαθμούς στα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν με ΑΕΚ, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ.

Για τη νίκη του Εργοτέλη επί της Καβάλας, είπε αρχικά: «Τώρα είμαστε όλοι χαρούμενοι που κερδίσαμε ένα σημαντικό παιχνίδι κόντρα απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως είναι η Καβάλα. Όμως ακολουθούν δύσκολα παιχνίδι απέναντι σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και χρειάζεται προσοχή ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους».


Για τον στόχο των πλέι – οφ, ανέφερε: «Για να γίνει σημαντική αυτή η επιδίωξη θα πρέπει να κερδίσουμε πρώτα σημαντικούς αγώνες. Θέλουμε να παίξουμε καλά στα παιχνίδια που ακολουθούν και μετά θα δούμε τι θα γίνει.

Για εμάς τους ποδοσφαιριστές είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μπούμε στην πρώτη πεντάδα των πλέι – οφ. Όμως όταν το πιστεύεις απλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Χρειάζεται να το πιστεύεις και να δουλεύεις παράλληλα. Το να το πιστεύεις μόνο δεν αρκεί. Όλη η οικογένεια του Εργοτέλη είναι συγκεντρωμένη στην επίτευξη του στόχου από εδώ και στο εξής».


Για την φετινή πορεία του Εργοτέλη, σημείωσε: «Όλοι οι παίκτες ξέρουν τι πρέπει να κάνουν μέσα στο γήπεδο. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας, γνωρίζουμε ότι είμαστε καλή ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές. Παραμένουμε οι ίδιοι για δύο χρόνια δίχως να έχουν γίνει μεγάλες αλλαγές και αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για εμάς».



Για την συνέχεια του πρωταθλήματος, δήλωσε: «Όταν παίζεις εντός έδρας, τότε έχεις περισσότερες πιθανότητες για να κερδίσεις. Τώρα πρέπει να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια, εντός και εκτός έδρας ώστε να κερδίσουμε το καλύτερο».


Τέλος για την επιστροφή του στην δράση, επεσήμανε: «Όταν παίζεις, τότε όλα είναι διαφορετικά. Είμαι χαρούμενος που αγωνίζομαι δίχως να αντιμετωπίζω πρόβλημα. Την περσινή χρονιά την έχω αφήσει πίσω και σκέφτομαι μόνο την φετινή».

Στα αγωνιστικά, το πρωινό πρόγραμμα της Τετάρτης  αφιερώθηκε αποκλειστικά σε ασκήσεις δύναμης με βάρη στο γυμναστήριο. 

Το επόμενο ραντεβού στο βοηθητικό του Παγκρητίου έχει προγραμματιστεί για τις 17:00.

Δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση ο Μπέτο, του οποίου έχει χορηγηθεί άδεια μέχρι το Σάββατο.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου