Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Στην ενδεκάδα του Πανιωνίου για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ αναμένεται να επιστρέψει ο Κώστας Μήτρογλου που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού


Γκαλίτσιος Μήτρογλου

Εν μέσω των όσων είδαν το φως της δημοσιότητας για οφειλές σε ποδοσφαιριστές μετά και από την περίπτωση του Τόμας Μπέλιτς που έμεινε ελεύθερος, στο στρατόπεδο του Πανιωνίου στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Τάκης Λεμονής πάντως μετά τα παράπονα των ποδοσφαιριστών για οφειλόμενα αποτέλεσε τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στην διοίκηση και τους παίκτες.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γεράσιμος Βεντούρης απουσιάζει για επαγγελματικούς λόγους στην Κίνα και έτσι οι συζητήσεις θα γίνουν με άλλα μέλη της διοίκησης ενώ αναμένεται και η επιστροφή του "αφεντικού" της ομάδας.

Στην σκιά αυτού του θέματος που προέκυψε, οι Νεοσμυρνιώτες προετοιμάζονται για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ που θα διεξαχθεί οριστικά κεκλεισμένων των θυρών στο ΟΑΚΑ.

Στην διάθεση του τεχνικού του "Ιστορικού" θα βρίσκονται και πάλι οι Κουμορτζί και Κοντοές που εξέτισαν τις ποινές τους αλλά και ο Κώστας Μήτρογλου που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Ο Έλληνας επιθετικός αναμένεται να βρίσκεται και πάλι στην κορυφή της επίθεσης στη θέση του Σβέρκος ο οποίος πιθανότατα θα μείνει στον πάγκο.

Παράλληλα στην ενδεκάδα αναμένεται να επιστρέψει ο Κοντοές που θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας με τον Γκαλίτσιο να πηγαίνει στο δεξί ενώ και στη μεσαία γραμμή ο Κουμορτζί ενδεχομένως να πάρει τη θέση του Σάμαρη, σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου