Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Χειρουργήθηκε επιτυχώς ο Κατσικάς



Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός του Ηρακλή παραμένει νοσηλευόμενος για προληπτικούς λόγους και αύριο (17/02) θα λάβει εξιτήριο, προκειμένου να αναρρώσει στο σπίτι του.

Κι όσο για την επιστροφή του στην ενεργό δράση αυτή είχε οριοθετηθεί από την πρώτη στιγμή της διάγνωσης του τραυματισμού του πως θα λάβει χώρα μετά από 6 με 9 μήνες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι προπονήσεις προετοιμασίας για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό Βόλου στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα συνεχίστηκαν με τα προβλήματα να μειώνονται για τον Γιώργο Παράσχο.

Κι αυτό γιατί ο τεχνικός του Ηρακλή είδε τον Βικτοράς Γιάκομπ να επανήλθε πλήρως, ξεπερνώντας την επιβάρυνση στην μέση, ενώ ο Καρίμ Σολτάνι άρχισε ατομικό πρόγραμμα με τον Γαλλοαλγερινό επιθετικό να αναμένεται να επανέλθει στην ομάδα, μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ώστε να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Κυριακής.

Από εκεί και πέρα Στέλιος Ηλιάδης και Ρόμπερτ Σζοτ συνεχίζουν σε ατομικούς ρυθμούς, ενώ αύριο αναμένεται η επάνοδος του Λουίς Μαχόπ μετά την επιστροφή του από την Αυστρία, ο οποίος προβλέπεται να περάσει σε πλήρεις ρυθμούς.

Συζήτηση με τους ποδοσφαιριστές

Μετά το πέρας της σημερινής (16/02) προπόνησης, στα γραφεία της ΠΑΕ στην Μίκρα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Διοίκησης με αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών. Αντικείμενο, αυτής είχε να κάνει με την διεξοδική συζήτηση όλων των ανοικτών θεμάτων του ποδοσφαιρικού τμήματος και κοινή συνισταμένη, η καλύτερη δυνατή συνέχεια σε όλους τους τομείς.

Αντιπροσωπεία στο Ασβεστοχώρι

Εκπρόσωπος του Συνδέσμου Φίλων Ηρακλή Ασβεστοχωρίου βρέθηκε, σήμερα (16/02), στις Εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα, προκειμένου να προσκαλέσει το ποδοσφαιρικό τμήμα στην εκδήλωση κοπής πίτας του Συνδέσμου, η οποία θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Παρασκευή (18/02), στις 20:30, στα γραφεία του (Δημοκρατίας 24). Η ανταπόκριση ήταν θετική με αποτέλεσμα αντιπροσωπεία του αγωνιστικού τμήματος θα παραβρεθεί στην εκδήλωση, μεθαύριο το βράδυ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου