Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Έλεγχος ντόπινγκ στο Ρέντη



Με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, δεδομένου ότι ο Ολυμπιακός δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα ενόψει του ντέρμπι κόντρα στον "αιώνιο" στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" (Σάββατο 19/2, 19.30) συνεχίστηκε η προετοιμασία.

Αυτή ωστόσο είχε μία ιδιαιτερότητα. Όχι δεν πρόκειται για κάποιο απρόοπτο που συνέβη κατά τη διάρκεια του προπονητικού προγράμματος που είχε καταρτίσει το τεχνικό τιμ, αλλά για μία απρόσμενη... επίσκεψη

Συγκεκριμένα, αντιπροσωπεία του ΕΣΚΑΝ επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο στο Ρέντη προκειμένου να υποβάλει σε έλεγχο ντόπινγκ 7 ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, αμέσως μετά το πέρας της πρωινής προπόνησης.

Με ορισμό πέρασαν από αντιντόπινγκ οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Γιάννης Φετφατζίδης και Κέβιν Μιραλάς και με κλήρωση οι Γιάννης Μανιάτης, Όλοφ Μέλμπεργκ, Φρανσουά Μοντέστο και Μάρκο Πάντελιτς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγες ώρες νωρίτερα ο ΕΣΚΑΝ είχε επισκεφθεί και την Παιανία όπου υπέβαλε αντίστοιχα σε αντιντόπινγκ κοντρόλ 7 ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού (σ.σ. Επίσης 3 επιλεγμένοι και 4 με κλήρωση).

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, δύο μέρες πριν από το πρώτο λάκτισμα του σπουδαίου παιχνιδιού στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ο Ισπανός τεχνικός συνέχισε απερίσπαστος τη δουλειά του με την προπόνηση να κυλάει δίχως κάποιο δυσάρεστο απρόοπτο.

Η προετοιμασία έχει μπει στο τελικό της στάδιο και αναμένεται να ολοκληρωθεί την Παρασκευή με απογευματινή  (18/2, 19.30) προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου