Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Μαρκήσιος Ντελ Μπόσκε!


Μαρκήσιος Ντελ Μπόσκε!

Ο τεχνικός που οδήγησε την Ισπανία στο πρώτο της Μουντιάλ θα είναι γνωστός από εδώ και στο εξής ως Μαρκήσιος Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, μετά την ανακήρυξή του από τον Βασιλιά Χουάν Κάρλος

Ο Ισπανός προπονητής, που έχει κατακτήσει δύο φορές το Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης κατά το παρελθόν, οδήγησε την εθνική ομάδα της πατρίδας του στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το περασμένο καλοκαίρι για πρώτη φορά στην ιστορία της. Έτσι, ο Βασιλιάς της Ισπανίας αποφάσισε να τον τιμήσει με τον ανάλογο τίτλο, ο οποίος είναι αντίστοιχος του Σερ στην Βρετανία. Ο... Μαρκήσιος Ντελ Μπόσκε εμφανίστηκε ντροπαλός όταν κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου ενόψει του παιχνιδιού της Ισπανίας με την Κολομβία. 

«Ο Βασιλιάς ήθελε να τιμήσει τους πρωταθλητές κόσμου και επέλεξε να το κάνει διαμέσου εμένα. Είναι μεγάλη τιμή και παράλληλα τεράστια ευθύνη. Τέτοιες τιμές είναι που μας κάνουν να προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα. Φαντάζομαι ότι οι παίκτες θα συνεχίσουν να με φωνάζουν αφεντικό ή Βιθέντε», ήταν οι δηλώσεις του Ντελ Μπόσκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου