Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

«Μπορούμε με Μπαρτσελόνα»


«Μπορούμε με Μπαρτσελόνα»

Η Ατλέτικο Μαδρίτης μπορεί να τα καταφέρει κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» σύμφωνα με τον Κίκε Σάντσεθ Φλόρες. Ο τεχνικός των Ροχιμπλάνκος θύμισε την περσινή νίκη της ομάδας του.

«Παίζουμε με έναν αντίπαλο παγκόσμιας κλάσης. Είναι δύσκολο να κερδίσουμε, όχι όμως και ακατόρθωτο. Η Μπαρτσελόνα αγγίζει την τελειότητα και είναι καλλιτέχνες αλλά τους έχουμε κάνει τη ζωή δύσκολη στο παρελθόν, άρα μπορούμε να το κάνουμε ξανά» είπε αρχικά ο Φλόρες και πρόσθεσε: «Εχουν πολύ λίγες αδυναμίες. Αν μπορέσουμε να έχουμε τη μεγαλύτερη δυνατή συγκέντρωση από την αρχή μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αν όχι, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για εμάς. Τους κερδίσαμε πέρυσι, όμως αυτή είναι μία ομάδα με τρεις υποψήφιους για την Χρυσή Μπάλα».

Ο Ισπανός προπονητής παραδέχθηκε την αγωνιστική κρίση την οποία περνάει η ομάδα του: «Εχουμε δεχθεί την κρίση, στο μυαλό μας έχουμε ήδη δεχθεί το κακό που μας έχει κάνει η όλη κατάσταση. Πρέπει να έχουμε διαφορετική νοοτροπία από εδώ και πέρα». Οι Ροχιμπλάνκος έχουν μαζέψει τη μπάλα από τα δίχτυα τους 14 φορές (!) στα τελευταία τρία ματς, ενώ οι Μπλαουγκράνα κυνηγούν το ρεκόρ όλων των εποχών με 16 σερί νίκες στην Primera Division.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου