Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Αν δεν μπορείτε, να το λέτε..


Δεν άφησε ασχολίαστη την ήττα της ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό ο 47χρονος προπονητής, χωρίς πάντως να αναλάβει το δικό του μερίδιο ευθύνης για τις επιλογές του στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Τους μάζεψε γύρω του και τους είπε:

"Δεν θέλω να δω ξανά λάθη, όπως αυτά που κάναμε την Κυριακή κόντρα στον Παναθναϊκό. Δεχθήκαμε τρία γκολ από ατομικά λάθη, επειδή δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι", τόνισε αρχικά ο Μανόλο Χιμένεθ και ξεκαθάρισε ότι περιμένει από τους ποδοσφαιριστές περισσότερη ειλικρίνεια ώστε να αγωνίζονται μόνο εκείνοι που νιώθουν 100% έτοιμοι:

Μέσα στο γήπεδο πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να παίζουμε σωστά και στην άμυνα και στην επίθεση. Δεν είναι δυνατόν να κάνουμε συνέχεια δώρα στον αντίπαλο και αυτός να μας τα ξεπληρώνει με γκολ. Όποιος θεωρεί ότι δεν είναι 100% έτοιμος, οφείλει να το λέει σε μένα, ώστε να τον αφήνω εκτός πλάνων, είτε στους αγώνες, είτε στις προπονήσεις και να μην θέτει την ομάδα σε κίνδυνο".

Αρκετοί παίκτες πάντως στις δικές τους συζητήσεις μετά το τέλος της προπόνησης αναρωτήθηκαν αν τελικά ο προπονητής τους τα κάνει όλα τέλεια και εκείνοι όλα λάθος. Απορίες που θα τους μείνουν αναπάντητες...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου