Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Σε καλύτερο κλίμα μετά τις υποσχέσεις της διοίκησης για εξόφληση αλλά και με τον Τάκη Λεμονή να έχει πολλές επιλογές


Η συνάντηση των διοικούντων με τους ποδοσφαιριστές μετά την προπόνηση της Πέμπτης έγινε σε πολύ καλό κλίμα και δόθηκαν υποσχέσεις για εξόφληση τους έως το τέλος του μήνα.

Υπενθυμίζεται ότι υπήρξαν παράπονα για οφειλές εκ μέρους των παικτών αλλά μετά τη συνάντηση υπήρξε ταύτιση απόψεων.

Το μυαλό όλων λοιπόν βρίσκεται στην προσπάθεια για την εξασφάλιση της παραμονής.

Ο Τάκης Λεμονής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει πολλές επιλογές για την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα ο Έλληνας τεχνικός μπορεί να υπολογίζει στους Κοντοέ και Κουμορτζί που εξέτισαν τις ποινές τους, τον Μήτρογλου που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε  ενώ για πρώτη φορά στην διάθεση του θα βρίσκονται ο Γεωργιανός αριστερός μπακ,Κιρκβέλια αλλά και ο Γερμανός τερματοφύλακας, Πρελ.

Έτσι μοναδικός απόντας θα είναι ο Λάτκα που θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του λόγω καρτών.

Αναφορικά με την ενδεκάδα, ο Κιρκβέλια διεκδικεί τη θέση στο αριστερό άκρο στην οποία "πονούσε" τόσο καιρό η ομάδα ενώ στο κέντρο της άμυνας είναι πιθανό να διατηρηθεί ο Τσότσαλιτς που είχε εξαιρετική παρουσία κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Σιόβα.Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Κοντοές μαζί με τον Σιόβα στην άμυνα.

Στο δεξί άκρο τη θέση του Γιόνσον, διεκδικεί ο Γκαλίτσιος ο οποίος είχε αγωνιστεί αναγκαστικά στο αριστερό άκρο λόγω των απουσιών την περασμένη αγωνιστική.

Στη μεσαία γραμμή είναι πιθανή η διατήρηση του Σάμαρη στην ενδεκάδα ενώ στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να επανέλθει ο Μήτρογλου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου