Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Θεωρίες συνομωσίας από τον Στίινεν!




Απίστευτες συνωμοσίες και δολοπλοκίες δημιούργησε ο τερματοφύλακας της Κλαμπ Μπριζ, Στιν Στίινεν, προκειμένου να παίξει βασικός στην ομάδα του!
Οπως αποκάλυψε ο τηλεοπτικός σταθμός του Βελγίου, Sporza, ο διεθνής πορτιέρο υπονόμευε τους άλλους δύο τερματοφύλακες της ομάδας του, με την πρόθεση να παίζει βασικός, κάτι που όπως ήταν λογικό, τον έστειλε στην δεύτερη ομάδα για προπονήσεις.
Συγκεκριμένα, ο Στίινεν, που έπαιξε και κόντρα στον ΠΑΟΚ, για τους ομίλους του Europa League, έμπαινε σε φόρουμ οπαδών της Μπριζ εκθειάζοντας... τον εαυτό του και υποκινώντας (ανώνυμα πάντα) τους φίλους της ομάδας να απαιτήσουν από την διοίκηση να είναι αυτός βασικός!
Μαζί  άλλα δύο μέλη της οικογένειάς του μάλιστα κατέφυγαν σε ανώνυμα e-mail και διάφορα άλλα... κόλπα σε οπαδούς της ομάδας, προκειμένου να τους πείσουν ότι ο Στίινεν πρέπει να παίζει βασικός και όχι οι Γκερτ Ντε Βλίγκερ και Κόλιν Κούσεμανς. Εφτασαν μάλιστα στο σημείο ζητήσουν από τον κόσμο να αναρτήσει πανό υπέρ του!
Οπως ήταν λογικό, όταν οι θεωρίες αυτές συνομωσίας ήρθαν στην επιφάνεια, η διοίκηση της βελγικής ομάδας έδρασε άμεσα και έστειλε για προπονήσεις τον 29χρονο τερματοφύλακα στην δεύτερη ομάδα μέχρι νεωτέρας...


http://www.sport.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου