Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

«Καλύτερη ομάδα ο ΠΑΟΚ»




Ο Ζεσουλάδο Φερέιρα στάθηκε στην κούραση των παικτών του Παναθηναϊκού και στην καλή ψυχολογία των παικτών του ΠΑΟΚ, όμως τόνισε ότι η ομάδα του κέρδισε δίκαια.

«Ο ΠΑΟΚ έχει φανταστικούς φιλάθλους, δημιουργούν ένα πολύ όμορφο θέαμα. Όσον αφορά την ομάδα είναι η καλύτερη που αντιμετώπισα από τότε που έφτασα στην Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε τόσο δυνατά και καλά όπως στο προηγούμενο παιχνίδι. Ουσιαστικά είχαμε καταναλώσει δυνάμεις εκεί. Δεν είχανε χρόνο οι παίκτες για να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους. Ο ΠΑΟΚ με την σειρά του έπαιξε την Τετάρτη κατά του Ολυμπιακού μπήκε με καλή ψυχολογία σε αυτό τον αγώνα μετά τη νίκη με τον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλά, μερικές στιγμές πραγματικά δυσκολευτήκαμε. Με δέκα παίκτες είναι πραγματικά δύσκολο. Μείναμε ικανοποιημένοι όταν έγινε 10 εναντίον 10. Όλοι κατανοήσατε ότι ο Παναθηναϊκός μπορούσε να κερδίσει. Παίξαμε ένα δύσκολο αγώνα. Υπήρξαν δύο αποβολές, όμως παρόλα αυτά δεν νομίζω ότι ήταν σκληρό παιχνίδι. Επίσης να πω ότι είδα τρεις διαιτητές που έλεγξαν καλά το παιχνίδι, τόνισε ο τενχικός του Παναθηναϊκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου