Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Χαμηλοί τόνοι από Ψωμιάδη


Χαμηλοί τόνοι από Ψωμιάδη

Ο Σταύρος Ψωμιάδης κράτησε χαμηλούς τόνους στη σημερινή προπόνηση της Καβάλας, δίχως να αναφερθεί στη «λευκή» ισοπαλία με τον Πανσερραϊκό και παρακολούθησε το πρόγραμμα των «αργοναυτών». Ενσωματώθηκαν Πετκάκης, Βουτσίτσεβιτς.

Η «λευκή» ισοπαλία με τον Πανσερραϊκό το Σάββατο δεν ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα, που ήθελαν στην Καβάλα στην προσπάθειά τους για είσοδο στην πεντάδα. Παρά ταύτα, ο Σταύρος Ψωμιάδης κράτησε χαμηλούς τόνους στη συνάντηση της ομάδας στα αποδυτήρια, τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Ο πρόεδρος των «αργοναυτών» δεν αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα του Σαββάτου στέλνοντας το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή η σιωπή είναι «χρυσός»! Από εκεί και πέρα, με τη σημερινή προπόνηση ξεκίνησε η προετοιμασία του μακεδονικού συλλόγου για το παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Τα νέα για τον Χένρικ Κάσπερτσακ ήταν ευχάριστα, καθώς είδε τους Δημήτρη Πετκάκη και Νεμάνια Βουτσίτσεβιτς να ενσωματώνονται με την υπόλοιπη ομάδα και να τίθενται στη διάθεσή του, όπως και ο Ιγκόρ Τόμασιτς, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής.

Όσον αφορά την περίπτωση του Ζαν Κλοντ Νταρσεβίλ, αναμένεται να μπει κανονικά στις προπονήσεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας, καθώς την προηγούμενη ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Τέλος, το ίδιο θα κάνει και ο Δημήτρης Δρόσος, αλλά σε δύο εβδομάδες, καθώς είχε υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στο γόνατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου