Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Καμία εξέλιξη δεν υπήρξε στην υπόθεση ανανέωσης συμβολαίου του Ίσμαελ Μπλάνκο.


Το σήριαλ της ανανέωσης του Ίσμαελ Μπλάνκο συνεχίζεται, με τις εμπλεκόμενες πλευρές (διοίκηση - ποδοσφαιριστής) να εξακολουθούν στην ίδια πολιτική που έχουν χαράξει τους τελευταίους μήνες.

Από τη μία οι συνεχόμενες δηλώσεις του μάνατζερ του Μπλάνκο με την φυσιολογική δυσαρέσκεια του παίκτη και από την άλλη οι παρατάσεις της διοίκησης για την ολοκλήρωση του ζητήματος, θετικά ή αρνητικά.

Στην τελευταία συνέντευξη του προέδρου της ομάδας, Στάυρου Αδαμίδη, έγινε γνωστό προς τον κόσμο ότι τα οικονομικά του δικεφάλου είναι σε άσχημη κατάσταση και πως συμβόλαια πάνω από 500000-600000 ευρώ δεν μπορούν να υπάρχουν στην ομάδα, πλην ενός, αυτό του Σκόκο.

Τους τελευταίους μήνες έχει προκύψει το ζήτημα της ανανέωσης του Ίσμαελ Μπλάνκο(από τον Γενάρη μπορεί να υπογράψει όπου θέλει), με τον παίκτη σε πρόσφατη συνέντευξη του να δηλώνει δυσαρεστημένος από την αντιμετώπιση της διοίκησης προς το πρόσωπο του, τονίζοντας πως δεν βλέπει αρκετές πιθανότητες να παραμείνει στην ομάδα, παρότι θα περιμένει για λίγο διάστημα.

"Πρέπει να εξασφαλίσουμε το μέλλον του Μπλάνκο"


Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και οι νέες δηλώσεις από τον μάνατζερ του "Ζορό", Χουάν Μπέρος, στην εφημερίδα Εξέδρα σχετικά με το μέλλον του πελάτη του στην ΑΕΚ, τονίζοντας πως δεν υπάρχει πρόθεση της διοίκησης για νέα πρόταση:

"Είναι πραγματικά κουραστικό πλέον το θέμα. Η ΑΕΚ αποφάσισε να μην προχωρήσει σε κατάθεση νέας πρότασης και εμείς πρέπει να εξασφαλίσουμε το μέλλον του Ίσμαελ. Απλά είναι τα πράγματα. Δεν θα μπω στη διαδικασία να απαντήσω υποθετικά για το αν θα έρθει νέα προσφορά στον πελάτη μας από την ΑΕΚ. Έχω μιλήσει πολλές φορές στο παρελθόν για υποθετικές προτάσεις της ΑΕΚ και δεν πρόκειται να το ξανακάνω".

Θα γίνει η τελευταία επαφή

Από την άλλη μεριά, μέσα στις προθέσεις της διοίκησης του συλλόγου, είναι το ραντεβού με τον παίκτη για να του καταθέσουν και την τελική πρόταση της ομάδας, που σύμφωνα με πληροφορίες θα αγγίζει τις 600.000 ευρώ ως πάγιες αποδοχές συν ομαδικά και ατομικά μπόνους.

Σίγουρα η παραπάνω λογική της πρότασης, είναι και η ιδανική για την οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα (συμβόλαια με συγκεκριμένο ταβάνι που αυξάνονται με τα μπόνους κατάκτησης στόχων), ειδικότερα όταν ο τελευταίος τίτλος ήταν πριν 17 χρόνια, αλλά με την καθυστέρηση που διακρίνει την διοίκηση στο συγκεκριμένο θέμα, κινδυνεύει η ΑΕΚ να χάσει έναν πρωτοκλασάτο παίκτη της χωρίς αντίκρυσμα και στο χειρότερο σενάριο (έχουν ξεκινήσει τα όργανα), να τον δει ο κόσμος της ομάδας με άλλο χρώμα φανέλας.

Στη μέση ο κόσμος

Στη δυσκολότερη θέση, δυστυχώς, είναι ο κόσμος που παρακολουθεί ένα σήριαλ να εξελίσσεται, χωρίς να ξέρει και να αγωνιά για το τέλος του. Σίγουρα η περίπτωση του Τζιμπούρ και η μετακίνηση του στον Ολυμπιακό, ήταν ένα χτύπημα στο γόητρο του κιτρινόμαυρου οπαδού, αλλά ο αλγερινός δεν δέθηκε ποτέ με τα την φανέλα που φόρεσε.

Αντιθέτως σε περίπτωση που ο Μπλάνκο έχει την ίδια κατάληξή με αυτή του "τρομοκράτη", τότε το χτύπημα θα είναι δεκαπλάσιο για τον κόσμο της ΑΕΚ που δύσκολα θα βρει το κουράγιο να σταθεί στο πλευρό της ομάδας, όπως ζήτησε πριν λίγο καιρό ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, κ. Παππάς



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου