Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Γκλοκ: "Να βελτιωθούμε σε απόδοση και αξιοπιστία"



Ο γερμανός Τίμο Γκλοκ, ο οποίος παρέμεινε σε ρόλο πρώτου οδηγού της Virgin, έθεσε ως στόχο την κατάκτηση ορισμένων βαθμών στους πρώτους αγώνες του 2011, παρότι αντιλαμβάνεται πλήρως τη δυσκολία του εγχειρήματος
Θέλουμε να πάρουμε βαθμούς στις πρώτες κούρσες και να χτίσουμε στη συνέχεια πάνω σε αυτό", είπε ο Γκλοκ. "Εχουμε λύσει πολλά προβλήματα, είμαστε καλύτερα δομημένοι και έχουμε ένα χρόνο εμπειρίας, οπότε λογικά βρισκόμαστε σε καλό δρόμο.
"Αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Πέρυσι ήμασταν 3-4 δευτερόλεπτα εκτός ρυθμού, μια διαφορά που δεν μπορεί να καλυφθεί μέσα σε μόνο ένα χειμώνα. Πρέπει να βελτιωθούμε σε απόδοση και επίσης να είμαστε πιο δυνατοί στον τομέα της αξιοπιστίας, όπου πραγματικά υποφέραμε πέρυσι, με πολλά ατυχήματα και μηχανικά προβλήματα".
Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της Virgin, Τζον Μπουθ, θέλει να δει τους οδηγούς του να προκρίνονται συχνά στο δεύτερο κομμάτι των κατατακτήριων δοκιμών στο ξεκίνημα της σεζόν.
"Ο πρωταρχικός μας στόχος είναι οι τακτικές θέσεις στο Q2", τόνισε. "Αυτή είναι μια καλή βάση για να προχωρήσουμε. Θέλουμε να είμαστε εκεί όσο πιο συχνά γίνεται".
Ο δεύτερος οδηγός της Virgin θα είναι φέτος ο 25χρονος βέλγος Ζερόμ ντ'Αμπρόσιο, ο οποίος αντικατέστησε τον βραζιλιάνο Λούκας ντι Γκράσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου