Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Τρεις ποδοσφαιριστές διεκδικούν μία θέση στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού


Καραγκούνης

Ο Παναθηναϊκός του δεύτερου γύρου θυμίζει αρκετά εκείνον του περσινού πρωταθλήματος, τότε που οι πράσινοι με τον τσαμπουκά και την προσωπικότητα τους έπαιρναν τα παιχνίδια.

Με αυτά τα στοιχεία θα βρεθούν το Σάββατο στο Καραϊσκάκη οι παίκτες του Ζεσουάλδο Φερέιρα, που θέλουν τους τρεις βαθμούς για να μειώσουν τη διαφορά από την κορυφή και να αγχώσουν τον αιώνιο αντίπαλο.

Τα προβλήματα ωστόσο δεν λείπουν για τον Πορτογάλο τεχνικό που όπως όλα δείχνουν, την Πέμπτη θα ξεκαθαρίσει οριστικά, θα χάσει τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο ο οποίος εξακολουθεί να πονάει στο γόνατο του.

Έτσι η θέση στο δεξί άκρο είναι ανοικτή και τρεις ποδοσφαιριστές την διεκδικούν. Από τους επτά παίκτες συνολικά πρώτης γραμμής στα χαφ (Λέτο, Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο, Σιμάο, Νίνης, Καραγκούνης, Γκοβού) δυο θα μείνουν εκτός πλάνων.

Πρώτο πλάνο: Η πρώτη σκέψη του Φερέιρα είναι να παίξει στα χαφ με Ζιλμπέρτο, Σιμάο, Κατσουράνη και τον Γιώργο Καραγκούνη σε ρόλο δεξιού χαφ, από τη στιγμή που ο έμπειρος μέσος δείχνει να βρίσκεται σε φόρμα.

Δεύτερο πλάνο: Η δεύτερη σκέψη του Πορτογάλου έχει να κάνει με τους Ζιλμπέρτο, Κατσουράνη και Καραγκούνη στα χαφ και τον Σωτήρη Νίνη σε ρόλο δεξιού χαφ.

Τρίτο πλάνο: Η γνωστή τριάδα στα χάφ με Ζιλμπέρτο, Κατσουράνη και Καραγκούνη και τον Γκοβού στον γνωστό του ρόλο στα δεξιά.

Όπως και να έχει πάντως όλα θα εξαρτηθούν από την προπόνηση της Παρασκευής και την κατάσταση που θα βρεθούν οι Κατσουράνης και Νίνης, αφού ο πρώτος ταλαιπωρείται από ίωση ενώ ο δεύτερος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις.

Ο Πορτογάλος πάντως έχει δείξει μέχρι στιγμής πως υπολογίζει παίκτες που βρίσκονται στο 100% και όχι ανέτοιμους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου