Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Οι οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ και συναντήθηκαν με Αδαμίδη, Χιμένεθ και παίκτες στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στους τελευταίους να κατακτήσουν το Κύπελλο



Αντιπροσωπεία οπαδών που είχε βρεθεί στο ΟΑΚΑ για να ενισχύσει την ΑΕΚ εκτός γηπέδου (φωνάζανε καθ' όλη τη διάρκεια του ματς), βρέθηκε μετά το τέλος και το 1-1 στην αίθουσα VIP και μίλησε με τον Αδαμίδη, τον Χιμένεθ και τους παίκτες.

Ουσιαστικά το αίτημα των οπαδών ήταν να συναντηθούν με τους ποδοσφαιριστές αλλά μέχρι να γίνει αυτό μίλησαν αρχικά με τον πρόεδρο της ομάδας αλλά και τον γενικό αρχηγό, Βασίλη Δημητριάδη.

Λίγο μετά τις 22.20 η αντιπροσωπεία των φίλων της Ένωσης βρέθηκε στην αίθουσα VIP του ΟΑΚΑ και εκεί ανέβηκαν οι παίκτες από τα αποδυτήρια.

Οι απογοητευμένοι οπαδοί έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα τονίζοντας στους κιτρινόμαυρους πως θα πρέπει να κατακτήσουν το Κύπελλο για να... σώσουν τη φετινή χρονιά. "Ή παίρνεται το Κύπελλο ή τελειώσατε", ήταν η ατάκα που κυριάρχησε στη συζήτηση.

Στη συνάντηση έδωσε το παρών και ο προπονητής της ομάδας, Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος απέδωσε τα συνεχή άσχημα αποτελέσματα στην κούραση.

Ένταση ανάμεσα στους παίκτες

Με τη λήξη του αγώνα στη φυσούνα του γηπέδου υπήρξε ένταση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.  Ο Κοντοές φέρεται να είχε αψιμαχία με παίκτες του δικεφάλου, ενώ ο Δέλλας τα... είπε σε έντονο ύφος με τον προπονητή του Πανιωνίου Τάκη Λεμονή. Αφορμή για όσα εξελίχθηκαν στη φυσούνα στάθηκε το χτύπημα του Ριέρα στον Καφέ κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου