Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Ινιέστα: Μπορούμε και πάλι το τρεμπλ



Βέβαιος ότι η Μπαρτσελόνα μπορεί να επαναλάβει τον θρίαμβο της σεζόν 2008-09 και να κατακτήσει ξανά το τρεμπλ εμφανίστηκε ο Αντρές Ινιέστα σε συνέντευξή του.
Την περίοδο 2008-09, οι καταλανοί είχαν κερδίσει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ισπανίας, αλλά και το Champions League, και έγιναν η πρώτη ισπανική ομάδα που καταφέρνει κάτι τέτοιο.
Στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο το σενάριο αυτό δεν είναι απίθανο, με τους καταλανούς να έχουν ήδη προκριθεί στον τελικό του Copa del Rey, όπου θα αντιμετωπίσουν την Ρεάλ Μαδρίτης, από την οποία έχουν ήδη αποκτήσει προβάδισμα 7 βαθμών στο πρωτάθλημα, ενώ στο Champions League θα αντιμετωπίσει την Αρσεναλ για την φάση των 16.
"Ξέρουμε ότι το να κερδίσουμε ακόμα ένα τρεμπλ είναι πολύ δύσκολο, αλλά είναι πολύ καλό να ελπίζουμε και να το σκεφτόμαστε. Τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα.
Οι αντίπαλοι μας γνωρίζουν καλύτερα την τακτική μας και έτσι αντιμετωπίζουμε δυσκολίες. Επομένως πρέπει να βρούμε νέους τρόπους στο στυλ παιχνιδιού μας", τόνισε ο ισπανός άσος στο TV3.
Καταλήγοντας ο Ινιέστα εξέφρασε την επιθυμία των παικτών της Μπαρτσελόνα να δουν τον Πεπ Γκουαρντιόλα να υπογράφει νέο συμβόλαιο με τους μπλαουγκράνα: "Θέλουμε όλοι να συνεχίσει, αλλά ο σύλλογος και ο προπονητής πρέπει να αποφασίσει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου