Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Θα τους «χρυσώσει» ο Μαρινάκης



Το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ προβλέπεται να μοιράσει στους παίκτες του Ολυμπιακού ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων», Βαγγέλης Μαρινάκης, για την κατάκτηση του διαφαινόμενου πρωταθλήματος.

Αποφασισμένος να «χρυσώσει» τους παίκτες του Ολυμπιακού για τη διαφαινόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος φέρεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ έχει «φτιαχτεί» αρκετά από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, όπως επίσης και για το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές του Ερνέστο Βαλβέρδε καταρρίπτουν το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και με αυτό τον τρόπο θέλει να τους επιβραβεύσει για την προσπάθεια που κάνουν, ώστε ο τίτλος του πρωταθλητή να επιστρέψει στο Λιμάνι.

Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, ο οποίος βλέπει τους κόπους και τις προσπάθειες που ξεκίνησε από τον περασμένο Ιούλιο για τη δημιουργία μιας νέας δυναστείας να αποδίδουν καρπούς από την πρώτη κιόλας χρονιά του στον προεδρικό θώκο των «ερυθρόλευκων», επιθυμεί να επιβραβεύσει με τον δικό του τρόπο τους… άμεσους πρωταγωνιστές της φετινής ξέφρενης κούρσας προς τον τίτλο.
Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Bαγγέλης Μαρινάκης προτίθεται να μοιράσει το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών με το που εξασφαλιστεί και μαθηματικά η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στενοί συνεργάτες του προέδρου, μάλιστα, τονίζουν ότι το συγκεκριμένο ποσό ενδεχομένως να έχει αυξητικές τάσεις στη διάρκεια της σεζόν, σε περίπτωση κατά την οποία οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε κερδίσουν τα δύο επερχόμενα ντέρμπι, με ΑΕΚ στον «Ναό» και ΠΑΟΚ στην Τούμπα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου