Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Ο αποκλεισμός από τον ΠΑΟΚ προβλημάτισε αρκετούς, όχι όμως και τον Βαγγέλη Μαρινάκη,


Ο διοικητικός ηγέτης του Πειραϊκού συλλόγου, μιλώντας την Τετάρτη το βράδυ στους στενούς του συνεργάτες (Κομινάκη, Μώραλη, Κοβάτσεβιτς), ήταν απόλυτος πως η ομάδα και καλή απόδοση έχει στα ντέρμπι και ηγέτες υπάρχουν στο ρόστερο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του RedPlanet.gr, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, τόνισε πως η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, έχασαν από διαιτησία και ατυχίες τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ενώ χάρη στα δοκάρια ήρθε και το 1-1 του πρώτου αγώνα με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο.

Όσο για τη ρεβάνς της Τούμπας σχολίασε ότι στο πρώτο ημίχρονο ο επόπτης Τρύφων σταμάτησε τον Ολυμπιακό από το 0-1 και ότι όντως η ομάδα δεν έπαιξε καλά στην επανάληψη, κάτι που βέβαια είναι φυσιολογικό. Δεν μπορεί μια ομάδα να παίζει συνέχεια καλά.

Τέλος, ο Μαρινάκης εξέφρασε την πίστη του ότι η ομάδα θα είναι ξανά πολύ καλή στα ερχόμενα ντέρμπι και λέγοντας ότι κακώς λέγεται ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει ηγέτες, αφού πολλοί άσοι της ομάδας απέδειξαν σε πολλά παιχνίδια ότι στον Ολυμπιακό δεν λείπουν οι ηγέτες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου