Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Σκόνταψε ξανά στο γήπεδό της η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας




Αυτή τη φορά, η «γκέλα» ήταν λόγω Ναβάλ. Αν και το παιχνίδι είχε έξι γκολ, έληξε ισόπαλο και έδειξε το πραγματικό επίπεδο των «λιονταριών».



Η Ναβάλ μπορεί να είναι ουραγός στο πορτογαλικό  πρωτάθλημα, όμως μπόρεσε και πήρε την ισοπαλία μέσα στο «Αλβαλάδε» με τελικό σκορ 3-3, αν και μπορούσε τη νίκη, την οποία της τη στέρησε στις καθυστερήσεις ο Λίεντσον.
Ο ίδιος παίκτης άνοιξε το σκορ στο 33’ και έβαλε μπροστά τη Σπόρτινγκ, που όμως ισοφαρίστηκε στο 43’ από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φάμπιο Τζούνιορ και πριν λήξει το ημίχρονο ο Σιμπλίσιο έκανε το σκορ 1-2.
Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα ο Χέλντερ Πόστιγκα έφερε ξανά το ματς στα ίσα, και εκείνος με πέναλτι, στο 59’. Το 2-2 δεν κράτησε για πολύ, αφού οκτώ λεπτά μετά, στο 67’ ο Γκοντεμέχε έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.
Το 2-3 δεν έμελλε να είναι το τελικό σκορ όμως, αφού στις καθυστερήσει ο Λίεντσον έσωσε τη Σπόρτινκ και στέρησε μία μεγάλη νίκη στη Ναβάλ, γράφοντας το 3-3.
Αν συνεχίσουν έτσι τα «λιοντάρια» δεν πρόκειται να περάσουν στα προκριματικά του Champions League, ενώ είναι πολύ πιθανό να χάσουν και την τρίτη θέση που  κατέχουν ακόμη στη βαθμολογία.

Σπόρτινγκ Λ.-Ναβάλ 3-3
(Λίεντσον 33’, Πόστιγκα 59’ Λίεντσον 90’+ / Φάμπιο Τζούνιορ 43’, Σιμπλίσιο 45’, Γκοντεμέχε 67’)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου