Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Τιμωρία από FIFA για Φερναντέζ



Τον αποκλεισμό του ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής ομάδας του Ισραήλ, Λουίς Φερναντέζ, από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα ζήτησε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας η FIFA.

Αιτία για το αίτημα της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας είναι η οικονομική διένεξη που έχει ο γάλλος προπονητής με την πρώην ομάδα του στο Κατάρ, την Αλ Ραγιάν.

"Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία έλαβε σήμερα (17/02) ένα αίτημα από την FIFA αναφορικά με τον Λουίς Φερναντέζ και το οποίο έλεγε ότι θα πρέπει να σταματήσει κάθε δραστηριότητα που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο, εξαιτίας των χρημάτων που οφείλει στον σύλλογο στον οποίον εργαζόταν στο Κατάρ", αναφέρει η ανακοίνωση της ισραηλινής ομοσπονδίας.

Από την πλευρά του ο Φερναντέζ δήλωσε ότι το θέμα θα λυθεί άμεσα και θα είναι αυτός που θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας για τα δύο επόμενα παιχνίδια με την Λετονία και την Γεωργία για τον 6ο όμιλο της προκριματικής φάσης του EURO 2012, στον οποίο συμμετέχει και η Εθνική μας.

"Αυτή είναι μία νομική διαμάχη που κρατάει για χρόνια. Είμαι βέβαιος ότι το θέμα θα λυθεί πριν τα παιχνίδια στα τέλη του Μαρτίου", δήλωσε ο γάλλος τεχνικός, ενώ ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Αβι Λουζόν, πρόσθεσε: "Θα συναντηθώ με τον Λουίς Φερναντέζ και μαζί θα βρούμε τον τρόπο να λύσουμε το πρόβλημα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου